Connect with us

2 Principale

Andreea Marin bea numai lichide pentru detoxifiere

Andreea Marin a revenit la stilul de viata sanatos si consuma de cateva zile doar lichide, sucuri proaspete din fructe si legume, cu rol detoxifiant.

Publicat

pe

andreea-marin-sala

Andreea Marin s-a bucurat de preparatele traditionale de Craciun, in preajma sarbatorilor de iarna, insa acum, la inceputul lui 2014, a revenit la stilul de viata sanatos pe care l-a invatat vara trecuta odata cu sejurul petrecut la Bodrum.

Vedeta de televiziune, care se pregateste pentru un nou sezon al emisiunii „Pretuieste Viata”, consuma in prezent numai lichide. Mai exact, sucuri naturale ce au efect detoxifiant. Iata ce ne recomanda:

andreea-marin-sala-worldclass

 

„Dimineata: mar verde, patrunjel, orz, spirulina. Urmatoarele mese sunt (din doua in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas): Ananas, afine (sau alte fructe de padure), ginger, coriandru (sau busuioc), psyllium (acesta se umfla in stomac si iti da senzatia de satietate); Eco Green Multivit; rosii, morcov, sfecla, coriandru, spirulina, chili, sare de mare; apa alcalina cat mai multa posibil”, a scris vedeta pe Facebook.

In paralel, Andreea face fitness la World Class, mai exact yoga, pilates si cardio.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *