Connect with us

Stiri Interne

Andreea Marin, cele mai incomode întrebări de la Denise Rifai. Cum a răspuns!

Emisiunea prezentată de Denise Rifai la Kanal D a revenit aseară cu un nou sezon. Prima invitată a fost Andreea Marin, care a răspuns unora dintre cele mai incomode întrebări. Iată ce răspunsuri a oferit!

Publicat

pe

Andreea Marin, cele mai incomode întrebări de la Denise Rifai. Cum a răspuns!

Seara trecută, Andreea Marin a fost invitată în prima ediție din noul sezon al emisiunii lui Denise Rifai. Este vorba despre „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D. A fost un interviu maraton cu una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Curiozitățile au fost cu atât mai mari cu cât Andreea Marin este genul de persoană discretă, care nu își oferă viața pe tavă publicului larg.

Unul dintre subiectele dezbătute a fost rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Rivalitate despre care Andreea Marin spune că nu a pornit de la ea, ci din partea adversă.

„Eu sunt un om care privește în curtea sa. Probabil că am deranjat prin succes, am deranjat prin a deveni prea vizibilă. Creșterea în domeniu a fost fulminantă la un moment dat și a deranjat. De aici au pornit tot felul de șicane. Ele nu au pornit de la mine, sunt un om educat, dar, la un moment dat, agresivitatea te deranjează”, a declarat Andreea Marin.

Advertisement

Vedeta a vorbit și despre căsnicia cu Ștefan Bănică. Mai exact, despre faptul că la un moment dat s-a spus că s-ar fi căsătorit cu acesta doar pentru a-i face în ciudă Mihaelei Rădulescu.

„Cât de deplasat e să gândești că cineva se marită doar pentru că a mai fost altcineva căsătorit cu acel om. Trebuie să fii bolnav”, a spus ea.

Andreea Marin a dezvăluit sentimentele pe care le-a trăit atunci când și-a pierdut mama, la doar 9 ani.

„M-am suparat pe Dumnezeu pentru că nu am înțeles. Eram un copil de 9 ani și mi-era imposibil să înțeleg cum o mamă frumoasă ca a mea trebuie să se stingă la 36 de ani, în brațele copilului ei”, au fost cuvintele Andreei Marin.

Advertisement

Interviul cu Dan Negru de la Kanal D. Ce răpunsuri ciudate a dat prezentatorul! VIDEO

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *