Connect with us

Evenimente

Andreea Marin, Lora și Anda Adam și-au schimbat look-ul pentru aniversarea SUNGATE

Numeroase vedete din showbiz au sărbătorit aseară aniversarea salonului de înfrumusețare SUNGATE în cadrul unui eveniment cu totul special derulat la ultimul etaj al unei cunoscute clădiri zgârie-nori din București.

Publicat

pe

Andreea Marin, Lora și Anda Adam și-au schimbat look-ul pentru aniversarea SUNGATE

Cu această ocazie, câteva dintre acestea și-au schimbat look-ul făcându-și apariția la petrecere cu noi tipuri de coafură. Andreea Marin a optat, spre exemplu, pentru extensii și breton, având de această dată părul de o lungime impresionantă, prins în coadă, Lora a purtat o perucă în stil Cleopatra, Anda Adam a ales o perucă blondă și coroniță aurie precum o prințesă Disney, iar Adelina Pestrițu a impresionat printr-o ținută vestimentară masculină, compusă din sacou supradimensionat și pantaloni din stofă până la nivelul genunchilor, accesorizându-și coafura cu o floare albastră prinsă de ureche.

Andreea Marin

Andreea Marin, alături de Alexandra Dumitru si Amalia Săndulescu, managing partners SUNGATE

Lora

Adelina Pestritu

Printre celebritățile prezente la evenimentul aniversar s-au aflat și Diana Munteanu, Ela Crăciun, Raluka, Nicoleta Nucă, Adina Buzatu, Vica Blochina, Amadeus, Adina Halas, Maria Radu, Oana Roman, Ilinca Obădescu, Sylvia.

Adina Buzatu

Adina Halas, Adelina Pestritu, Adina Buzatu

Anda Adam

Andreea Runceanu si Laura de la Amadeus

Anda Adam și Raluca Bădulescu

Carmen Grebenișan

Cerasela Rogen (life coach)

Denisa Macovei și Dana Enache

Diana Munteanu

Ela Crăciun, alături de fiica ei, Alesia

Ilinca Obădescu

Maria Radu

Nicoleta Nucă

Medicul stomatolog Oana Florea

Oana Roman

Vica Blochina și Raluca Bădulescu

Aniversarea SUNGATE s-a derulat într-un decor de poveste: locația a fost decorată cu zeci de aranjamente florale, baloane aurii, un candy bar excepțional cu deserturi aurii, conform tematicii evenimentului, iar invitații au putut admira orașul de la 70 de metri înălțime, dar și un superb apus de soare.

Candy bar KOON

După un recital de jazz oferit de artiști talentați, Andreea Marin a urcat pe scenă și, alături de Alexandra Dumitru și Amalia Săndulescu, managing partners SUNGATE, a menționat detaliile prin care salonul de înfrumusețare a devenit atât de apreciat.

“SUNGATE aniversează cinci ani de activitate în domeniul frumuseții. O echipă de specialiști cu experiență se perfecționează permanent pentru a ține pasul celor mai noi trenduri din industrie. SUNGATE s-a lansat în anul 2012 ca și studio de bronzare, dezvoltându-se pe parcurs ca și salon ce oferă servicii de coafor, extensii din păr natural, make-up, cosmetică, precum tratamente cu caviar sau diamant, epilare definitivă laser, montare gene false fir cu fir, extensii de gene tehnică japoneză. De 4 ani, SUNGATE a devenit ambasador al celor mai exclusiviste branduri de extensii din păr natural din lume. Este unic pe piața din România în ceea ce privește extensiile și perucile naturale și din fibră termorezistentă. În această seară SUNGATE aniversează 5 ani de activitate alături de oameni frumoși. Avem sprijinul partererilor: Wagner, Ostara, Australian Gold, Top Line, Bacio Di Moda, KOON, Floria, Paper Flowers by Simona”, a declarat Andreea Marin prezentând ulterior un film în care nume cunoscute din showbiz, printre care Diana Dumitrescu, Anda Adam, Raluca Badulescu și Ileana Badiu povestesc experiența personală la SUNGATE.

Discursul Andreei Marin a fost urmat de prezentarea tortului aniversar, un desert spectaculos cu textură de marmură și accente aurii, și de un recital energizant oferit de Anda Adam. Artista a interpretat live cele mai cunoscute hituri ale sale transformând locația într-un adevărat ring de dans.

Invitații au avut ocazia să descopere cornerul special SUNGATE pentru a proba diverse tipuri de peruci, să se informeze de la specialiștii salonului și chiar să facă fotografii la o cabina foto purtând coronițe aurii spectaculoase.

Evenimentul aniversar SUNGATE a beneficiat de sprijinul partenerilor: Wagner, Ostara, Australian Gold, Top Line, Bacio Di Moda, KOON, Floria, Paper Flowers by Simona.