Connect with us

News

Andreea Marin, mentor pentru 50.000 de mame

Andreea Marin Banica a devenit mentor, prin programul Scoala Mamelor, pentru nu mai putin de 50.000 de femei care au nevoie de consiliere. Acestea beneficiaza de sedinte medicale gratuite, psihologie, psihiatrie, formare profesionala, comunicare si chiar consiliere legala.

Publicat

pe

Proiectul Scoala Mamelor, initiat de Andreea Marin Banica, se afla in plina extindere. Nu mai putin de 50.000 de femei s-au inscris pana acum la cursurile de pregatire si consiliere ale centrelor din Romania si, mai nou, si in 15 tari straine.

Vedeta a plecat azi spre centrul de la Cluj Napoca si se arata deosebit de incantata de impactul pe care il are acest proiect in randul femeilor. 

“Pe site-ul proiectului national www.scoalamamelor.ro avem deja peste 50.000 mame care ne cauta in mod curent, specialistii nostri le raspund zilnic gratuit prin sute de articole postate cu noutati la zi si/sau raspunsuri directe la problemele lor tot gratuit.

Telefonul national pentru mame 116111 primeste zilnic sute de apeluri cu probleme foarte serioase de la mame, tot gratuit in Romtelecom si Cosmote.

Centrele noastre fizice din Bucuresti, Ploiesti, Cluj primesc mame la psiholog si psihiatru fara bani, noi rezolvand astfel sau indrumand o gramada de mame pe directiile medicina, psihologie, psihiatrie, formare profesionala, comunicare.

Advertisement

Legislatia pentru mame este explicata pe intelesul tuturor, cand de aceasta categorie pare sa nu se mai ocupe, la acelasi nivel complex precum noi, nimeni in tara .

Mentionez „in tara”, pentru ca noi am iesit cu proiectul si peste hotare deja, proiectul e cautat de mame din peste 15 tari, nu doar din Romania, iar la Chisinau deja ne-am deplasat de mai multe ori”, ne-a declarat Andreea Marin.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *