Connect with us

News

Andreea Marin vrea sa le usureze viata mamicilor din Romania

Andreea Marin vrea sa fie alaturi de toate mamele si viitoarele mamici din Romania si lanseaza Clubul Mamelor, un proiect initiat alaturi de Help Net.

Publicat

pe

Andreea Marin isi doreste sa le usureze viata mamelor si viitoarelor mamici din Romania si, alaturi de Help Net, lanseaza Clubul Mamelor, un proiect ce face parte din alt mare proiect, “Scoala Mamelor”, lansat in toamna anului trecut.

”Traim in tara in care, din pacate, vedem la televizor povesti cu mame care nu mai pot si renunta la viata. Refuz sa stau cu mainile incrucisate, fiind poate subiectiva, fireste, sunt si eu mama si vad altfel lucrurile. Si nu intamplator proiectul meu de suflet de acum se numeste „Scoala Mamelor.

Propunerea Helpnet a venit, in acest context, in intampinarea ideilor mele:  si ne-am gandit ce-am putea face sa mai usuram viata mamicilor si vrem sa infiintam Clubul mamelor, cu facilitati pentru ele, copiii si familiile lor.

Inscrierea in Clubul mamelor se poate face in orice farmacie Help Net, la achizitionarea, in baza Cardului de Fidelitate, a unor produse pentru mama si copil in valoare de peste 100 lei, din lista considerabila celor selectionate”, declara Andreea Marin.

Proiectul „Scoala mamelor” si a fost lansat de fundatia condusa de Andreea, numita „Pretuieste viata” in parteneriat cu Fundatia Estuar, un ONG cu o experienta de 17 ani, ce se ocupa de persoanele cu problemele de sanatate mintala. La proiect, mai participa Asociatia Telefonul Copilului si JOL-LET Foundation.

Advertisement

Astfel, cu acest proiect, Andreea Marin Banica si doctorul Cristian Andrei, presedintele Estuar, vin in ajutorul tuturor mamelor care intampina greutati in cresterea copiiilor si au dificultati de natura sociala, financiara.

„Scoala mamelor” ofera femeilor cu situatii dificile consiliere, acces la informatie, formare profesionala astfel incat acestea sa isi poata cladi o cariera profesionala si o viata de familie armonioasa.

„Nu sunt un alt om de cand a aparut Violeta in viata mea, sunt tot eu, numai ca am invatat lucruri noi despre viata, am invatat despre sacrificiul pe care ti-l doresti sa il faci din tot sufletul atunci cand apare un pui de om rupt din tine.

Am invatat despre nevoile atator mame care nu au posibilitati, nu au mai nimic sa-si creasca copiii… Am invatat sa ma aplec sa le ascult, am inteles ca e mare nevoie de sprijin acum, nu maine, pentru ca sunt ingrijorator de multe mame care se afunda atat de departe in problemele carora nu le mai pot face fata, incat ajung sa creada ca, nemaigasind solutie, a renunta la viata  pare a fi singura rezolvare posibila.

Cred ca e timpul sa facem ceva pentru ca mamele noastre sa stie ca nu sunt singure. Eu nu pot face totul, eu nu sunt Dumnezeu, dar proiectul Fundatiei ‘Pretuieste Viata’ poate schimba ceva”, ne-a declarat Andreea Marin Banica.

Advertisement

Cei care vor sa stie mai mult despre acest program, pot accesa www.pretuiesteviata.org sau blogul personal al Andreei: www.andreeamarinbanica.acasa.ro.