Connect with us

Stiri Interne

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, din nou în aceeași emisiune

Seara trecută a avut loc Finala Masked Singer România, ocazie cu care Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost din nou în aceeași emisiune. Dacă Mihaela Rădulescu a făcut parte din echipa de detectivi a show-ului, Andreea Marin s-a ascuns sub masca ce a câștigat Finala: Muma Pădurii.

Publicat

pe

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, din nou în aceeași emisiune

Sezonul 2 Masked Singer România s-a încheiat seara trecută la Pro TV. A fost o finală incendiară plină de surprize. Atât pentru telespectatori, cât și pentru cei prezenți în platou. Marea câștigătoare a fost Muma Pădurii, masca preferată de Mihaela Rădulescu. Nu mică i-a fost surprinderea când a aflat că sub ea era chiar Andreea Marin, eterna ei rivală.

Mihaela Rădulescu a rămas fără cuvinte la ultima demascare a serii, cea mai importantă. Andreea Marin a fost Muma Pădurii, cel mai îndrăgit personaj din acest sezon.

Andreea Marin s-a luptat în Finală cu Șaorma (Cabral), Fluturele (Nadine) și Albinuța (Theo Rose). Publicul a fost cel care a votat și a desemnat-o câștigătoare pe Muma Pădurii.

„Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred”, a fost reacția Mihaelei Rădulescu în momentul demascării.

Advertisement

„A fost nou, inedit, de neînchipuit înainte să trăiesc experiența! Și am simțit o libertate extraordinară să pot intra în pielea altcuiva. Fără că acesta să fie judecat subiectiv, prin prisma faptului că actorul e un om cunoscut publicului”, a declarat Andreea Marin pentru Click.ro.

Advertisement

Nu este prima oară când Andreea Marin și Mihaela Rădulescu apar în aceeași emisiune la Pro TV. S-a mai întâmplat și în 2017, în cadrul show-ului „Uite cine dansează”. La acea vreme, Mihaela prezenta emisiunea, iar Andreea Marin se număra printre membrii juriului.

Mihaela Rădulescu nu încetează să o atace pe Andreea Marin. Ultima săgeată otrăvită de pe Facebook

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.