Connect with us

Recomandarea ADPM

Andreea Marin si Top Line au dat startul campaniei “Nu exista nu se poate 2018”!

Andreea Marin si Top Line Romania isi unesc din nou fortele pentru a ajuta sapte doamne si domnisoare sa capete mai multa incredere in sine printr-o schimbare in bine – minte, trup, suflet.

Publicat

pe

Andreea Marin si Top Line au dat startul campaniei “Nu exista nu se poate 2018”!

Mai exact, vor avea ocazia sa isi remodeleze silueta si sa aiba un ten intinerit urmand gratuit, timp de trei luni,  tratamente corporale si faciale profesionale in saloanele partenere Top Line din orasul lor.

Andreea Marin a anuntat noua campanie si a dat startul inscrierilor printr-o transmisie live pe pagina ei de Facebook, direct din intimitatea caminului sau, locul unde, la finalul cantonamentului frumusetii, se va intalni, de altfel, cu cele sapte castigatoare pentru a realiza impreuna o sedinta foto profesionala ce va pune in valoare rezultatele estetice obtinute in lunile precedente.

In urma inscrierilor efectuate prin email la adresa nuexistanusepoate@topline.ro, vor fi selectate sapte castigatoare, din sase orase (doua din Bucuresti si cate una din Timisoara, Deva, Iasi, Bacau si Ploiesti).

Acestea vor avea ocazia sa urmeze tratamente corporale si faciale profesionale, testate si de vedeta, recomandate de medicii si specialistii in cosmetica ai saloanelor partenere Top Line din acele orase: Silhouette Unirii (Bucuresti), Beauty Shot (Bucuresti), Elysees Make Up Studio (Timisoara), Attitude by Cosmetics Style (Deva), Floarea de Colt (Bacau), Gioconda Medical Spa (Iasi), Salon Bluette (Ploiesti). Scopul este ca, la finalul cantonamentului frumusetii, castigatoarele sa obtina o silueta supla, sa scape de aspectele inestetice ale pielii, sa aiba un ten mai tanar si mai sanatos si, mai presus de toate, o stare de bine si de mai mare incredere in fortele proprii multumita acestor transformari la nivel estetic.

„Avem o echipa bine pregatita de specialisti in toate zonele tarii, Top Line Romania si saloanele de frumusete partenere isi deschid portile pentru miscarea ‚Nu exista nu se poate’ in urmatoarele 3 luni, in care oricare dintre voi are sansa de a intra, pentru o schimbare in bine, minte, trup si suflet. Veti invata drumul inapoi catre echilibru, armonie, frumusete si sanatate, in cazul in care simtiti ca ati pierdut busola si nu va mai simtiti bine in propria piele. Dupa 3 luni in programul nostru de infrumusetare si reechilibrare, cele 7 norocoase, printre care va puteti numara, vor sti ca sunt din nou pe drumul cel bun, vor vedea si in oglinda, si in ochii celor din jurul lor, dar vor simti si in interiorul lor schimbarea in bine. Ne vom intalni apoi chiar aici, la mine acasa, vom avea un weekend de neuitat, dedicat frumusetii, veti fi protagonistele unei sedinte foto profesionale, va invit sa luam masa in gradina mea si apoi iesim ca fetele in oras, sa sarbatorim schimbarea in bine, sa vedem un spectacol bun, iar suprizele, va promit, se vor tine lant pe parcursul a 3 luni de zile si la finalul lor. stiti ca sunt om de cuvant!”, a declarat Andreea Marin.

„Am demarat aceasta campanie impreuna cu Andreea Marin pentru a sublinia inca o odata cat de la indemana pentru oricine este isi imbunatateasca aspectul estetic daca apelam la specialisti cu experienta in industria de frumusete din Romania. Oricine are acces la aceste servicii. Nu trebuie sa fii vedeta, nici sa ai multi bani ori mult timp liber. Exista solutii pentru absolut oricine si pentru orice buzunar, doar sa indraznim sa apelam la specialistii din clinici si saloane de infrumusetare, pregatiti pentru a oferi solutia adecvata pentru orice nevoie de ordin estetic. Este important sa te simti frumoasa, sa apreciezi ceea ce vezi in oglinda si atunci vei observa ca viata ta se va schimba in mai bine! Vei avea atat de multa energie si incredere in tine incat vei fi gata sa faci tot ceea ce ti-ai propus. Mai mult, nu trebuie sa te incadrezi in standarde rigide de frumusete sau sa te comparii cu altii. Esti unica asa cum esti, iar specialistii nostri te vor ajuta sa obtii cea mai buna varianta a ta in foarte scurt timp prin tratamente non-invazive. si asta deoarece noi, Top Line,  protejam si potentam intotdeauna frumusetea naturala”, declara Diana Baicu, Director General Top Line.

In cadrul campaniei “Nu exista nu se poate”, desfasurata anul trecut, cele sase castigatoare de atunci s-au transformat fizic uimitor, slabind pana la 25 de centimetri in talie si 7 kilograme in greutate, si obtinand o piele cu mai putine riduri, vizibil intinerita, dupa ce au urmat o serie de tratamente profesionale in saloanele partenere Top Line din Bucuresti, Timisoara, Oradea, Deva, Bacau si Pitesti. in luna septembrie acestea au avut ocazia sa o intalneasca pe Andreea Marin, sa aiba parte o schimbare stilistica impresionanta iar, impreuna cu vedeta, sa vizioneze o piesa de teatru, sa ia cina impreuna si sa realizeze o sedinta foto memorabila.

Rezultatele spetaculoase de anul trecut au fost obtinute multumita tehnologiilor eficiente distribuite de Top Line: LPG Alliance, LPG Mobilift, GUINOT Hydradermie, GUINOT TechniSpa, Dermia si ULTRATONE Dreamshaper.

Șase femei au ajuns la silueta dorită cu ajutorul Andreei Marin și a Top Line

Inscrierile pentru campania „Nu exista nu se poate 2018” au loc pana in data de 1 martie, castigatoarele urmand a fi anuntate de Andreea Marin pe pagina sa de Facebook pana in data de 8 martie.