Connect with us

Evenimente

Andreea Raicu ii invata pe romani cum sa traiasca frumos!

Pentru ca pe parcursul vietii, exista momente in care ne simtim pierduti sau blocati in fata situatiilor cu care ne confruntam, iar modalitatile noastre de rezolvare a problemelor sau de creare a fericirii par sa nu functioneze, sa nu fie suficiente incat sa ne ajute sa ne traim viata frumos, Andreea Raicu a hotarat sa ii invete pe romani tainele unui trai frumos, sanatos si fericit.

Publicat

pe

andreea-raicu-traieste-frumos

Cu totii ne dorim sa fim mai buni, mai fericiti, mai linistiti, mai impliniti. Dar, de multe ori, in incercarea de a ne schimba, ajungem sa fim altcineva si ne pierdem identitatea in loc sa ne dorim sa tindem catre o versiune mai buna a noastra.

Andreea Raicu impreuna cu invitata sa, Dana-Maria Andrei (Executive Coach & Fondator si Partener Resonance Consulting), va invita la prima intalnire din seria de conferinte TRAIESTE FRUMOS. Acestea isi propun sa le insufle femeilor acele atitudini, calitati, deprinderi, mentalitati, care sa le ajute sa isi gaseasca adevarata cale in viata, sa fie increzatoare in ele, puternice, proactive, sa isi accepte calitatile si defectele, sa devina mai implinite.

andreea-raicu-traieste-frumos2

Seria de conferinte va incepe miercuri, 28 Mai, iar in prima intalnire, Andreea Raicu, impreuna Dana-Maria Andrei, vor vorbi despre ce inseamna sa traiesti frumos.

Temele primei conferinte Traieste Frumos!

Impreuna cu Andreea Raicu si Dana-Maria Andrei, participantele vor discuta despre ce poti face tu cu tine ca sa fii mai fericit, mai in forma si mai pregatit pentru ce iti ofera viata. Participantele vor descoperi ca noi insine suntem resursa cea mai la indemna cu care putem lucra pentru rezultate imediate, ca sunt o multime de lucruri pe care le putem face cu noi, fara sa apelam la ajutoare externe sau la scuze din exterior.

Seria de conferinte se adreseaza femeilor:

– care isi doresc sa traiasca frumos, care vor sa evolueze pe toate planurile (personal, profesional, spiritual)

– care vor sa se cunoasca mai bine.

– celor care sunt nemultumite de viata lor

– care au nevoie sa-si indeplineasca visele si sa-si creasca increderea in ele insele.

– care inteleg ca este important sa vrei mai mult de la viata, dar ca primul pas este sa vrei mai mult de la tine.

– care vor sa fie mai pregatite pentru “maine”, fie ca “mainele” ofera un challenge profesional, personal, de sanatate, etc…

andreea-raicu-traieste-frumos1

Dintre subiectele pe care dezbatute la intalnirile Traieste frumos!

Ce inseamna sa traim frumos? Sa aflam cine suntem cu adevarat! Cine suntem noi in spatele mastilor create de conditionarile parintilor, bunicilor, societatii. Doar atunci cand aflam cine suntem putem sti ce vrem cu adevarat de la viata, de la oamenii din jur!

Sunteti in relatii care va fac nefericite? In joburi care nu va mai plac? In prietenii de conjunctura? De ce? Doar pentru ca trebuie sa fiti maritate? Pentru ca nu puteti pleca pur si simplu de la un job care nu va mai place? Societatea se uita urat la femeile care nu sunt casatorite sau nu sunt intr-un cuplu? De cate ori femeile nu au jucat in societate rolul iubitei fericite, dar care in spatele usilor inchise sufera pentru ca iubitul nu o respecta si nu o apreciaza.

Cum sa ai grija de corpul tau? Sa il trateazi cu blandete. sa nu il infometezi sa nu il chinui, sa il respecti.

Cum sa ai grija de infatisarea ta, de felul in care te imbraci, iti aranjezi parul si machiajul in functie de personalitatea ta si NU de moda.

Cum sa ai grija de alimentatia ta? Cei mai buni nutrtionisti iti vor spune care sunt tehnicile prin care poti sa ai silueta perfecta fara sa te infometezi.

Cum sa ai grija de mintea ta cu cele mai bune metode de meditatie.

Cum te porti cu un om pe care il iubesti? Sa ai grija de tine inseamna sa ai grija de omul pe care il iubesti cel mai mult din viata ta.

Conferinta va avea loc pe data de 28 mai 2013, ora 18.30 la Libraria Bastilia (Bucuresti, Piata Romana nr. 5.), intrarea este gratuita insa este obligatorie inscrierea la adresa de email conferinte@andreearaicu.ro, pana la data de 25 mai inclusiv. Locurile sunt limitate!