Connect with us

Stiri Interne

Andreea Raicu dezvăluie cu ce bărbat a avut o relație ”tumultoasă”

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, Andreea Raicu a vorbit deschis despre trecutul ei și viața personală, lucru pe care îl face extrem de rar. Iată cu ce bărbat celebru spune vedeta că a avut o relație „tumultoasă”!

Publicat

pe

Andreea Raicu dezvăluie cu ce bărbat a avut o relație ”tumultoasă”

În ultimii ani, Andreea Raicu este o prezență destul de rară în emisiunile de televiziune. Deși televiziunea este domeniul în care în trecut a activat cu succes, Andreea preferă acum să se dedice business-urilor sale și să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor.

Recent, vedeta a fost invitată în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D. Acolo, ea a vorbit deschis despre viața și fostele sale relații. Două dintre relațiile de notorietate pe care Andreea le-a avut în trecut au fost cu Tudor Chirilă și Cristi Chivu.

Cu Cristi Chivu, vedeta s-a iubit la începutul anilor 2000, în perioada în care acesta juca pentru Ajax Amsterdam. Se pare că distanța a fost cea care i-a determinat atunci ca, într-un final, să își spună adio. Andreea spune despre ea că în acea perioadă nu era matură din punct de vedere emoțional.

Tot în anii 2000 s-a iubit vedeta și cu Tudor Chirilă, solistul trupei Vama. S-a spus la acea vreme chiar că artistul ar fi agresat-o fizic. Andreea a negat aceste zvonuri, dezvăluind însă că relația dintre ei a fost una „tumultoasă”.

Advertisement

„Într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă. Dar nu, nu m-a agresat Tudor niciodată!“, a declarat ea în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

Andreea a mai vorbit și despre relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl ei în perioada adolescenței. Vedeta a mărturisit că a avut nevoie de ani de terapie pentru a scăpa de traumele care i-au afectat și relațiile ulterioare.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *