Connect with us

Stiri Interne

Andreea Runceanu (Amadeus) a cantat pentru Mike Tyson! Show in costum cu LED-uri ca in Las Vegas!

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a sustinut aseara un concert cu totul special. Solista a pus in scena un show impresionant la care a asistat, ca invitat special, celebrul Mike Tyson. Renumitul sportiv a urmarit un spectacol ce a abundat in lumini si efecte speciale.

Publicat

pe

andreea-runceanu-mike-tyson-3

Andreea Runceanu (Amadeus) a cantat pentru Mike Tyson

Andreea Runceanu (Amadeus) a sustinut un concert la vioara purtand un costum cu totul special, futurist, care, prin comanda bluetooth, se aprinde si lumineaza in intuneric, putand oferi chiar si jocuri de lumini spectaculoase sincronizate cu ritmul muzicii.

Costumul este axat pe tehnologia de ultima generatie Pulse, aceeasi folosita de Cirque du Soleil in show-urile din Las Vegas, si la care si-a dorit sa apeleze si regretatul Michael Jackson, pentru costumele din ultimul sau turneu, This is it.

andreea-runceanu-amadeus-show-ecrane-6

andreea-runceanu-amadeus-show-ecrane-4

andreea-runceanu-amadeus-show-ecrane-3

andreea-runceanu-amadeus-show-ecrane-2

Andreea a cantat in fata unui ecran led imens si a interpretat la vioara electrica un medley ce a inclus compozitii clasice precum “Carmina Burana” sau “Furtuna” lui Vivaldi, dar si piese proprii precum “Unstoppable”, lansata de Amadeus.

Show-ul Andreei Runceanu a fost pus in scena in ultimul an la cele mai mari evenimente din Romania si de peste hotare, in realizarea lui fiind implicati specialisti in tehnologia de ultima generatie.

 

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *