Connect with us

Stiri Interne

Copiii Andreei Runceanu (Amadeus), viitori artisti! Canta deja la vioara!

Ianis si Igor, cei doi copii ai Andreei Runceanu de la Amadeus, par sa mosteneasca talentul mamei lor. Cel putin, isi doresc momentan cu ardoare sa ii calce pe urme si sa devina, ca si ea, artisti.

Publicat

pe

andreea-runceanu-copii

Micutii Ianis si Igor, copiii Andreei Runceanu de la Amadeus, sunt fascinati de lumea spectacolului, o insotesc din cand in cand pe mama lor in concerte, iar acasa pun in scena reprezentatii de neuitat. Andreea le-a oferit deja cate o vioara ca sa exerseze. Igor (3 ani), spre exemplu, a primit cea mai mica vioara disponibila pe piata.

andreea-runceanu-copii1

Ii iau de multe ori cum mine la concerte, si le place mult de tot. Pe Ianis l-am luat cu mine chiar si la lectiile de canto pe care le fac cu Maria Simion. Sunt fascinati de lumea spectacolului, iar acasa facem ‘concerte’ de mai multe ori pe zi. Ca sa pot repeta la vioara acasa, le zic ca ne jucam de-a concertul, dau orchestratia tare si cantam impreuna.

andreea-runceanu-copii2

Sunt foarte atenti sa se imbrace ‘de scena’ mai intai, cu hainele lor preferate, sa-si puna ochelari de soare, sapca si alte accesorii de baieti pe care si le fac ei sau pe care le gasesc prin casa. Mama mea, care e profesoara de vioara, le-a cumparat cea mai mica vioara care exista, si au inceput deja sa exerseze la ea.

andreea-runceanu-copii3

Avem pian, blockflote, au tobe, chitari, microfoane si keyboards de jucarie, asa ca n-au cum sa se plictiseasca. S-au nascut inconjurati de muzica si de instrumente si deja vad interesul lor pentru spectacol. Imi doresc sa aleaga ei ce le place cel mai mult”, declara Andreea Runceanu.

andreea-runceanu-copii4

Amadeus a lansat recent “Unstoppable”, o piesa dinamica, cu un mesaj puternic, ce indeamna ascultatorii sa isi urmeze visurile si sa lupte pentru implinirea lor indiferent de piedici.

Advertisement

Compusa de Xenti Runceanu, piesa pune in valoare abilitatile artistice ale celor patru componente ale trupei, maiestria cu care acestea canta la vioara, violoncel sau pian.

Noua piesa Amadeus este disponibila pe Youtube, urmand ca in curand sa beneficieze de un videoclip cu totul special.