Connect with us

Stiri externe

Angelina Jolie, paralizie facială după divorț. Ce a pățit vedeta!

Au trecut opt ani de când Angelina Jolie și Brad Pitt s-au separat și acea perioadă pare că a afectat-o enorm pe celebra actriță. Chiar ea a povestit că stresul cauzat de divorț i-a cauzat o formă de paralizie facială. Iată ce s-a întâmplat!

Publicat

pe

Angelina Jolie, paralizie facială după divorț. Ce a pățit vedeta!

Divorțul este unul dintre cele mai dificile și stresante momente din viața unei persoane. Pentru celebrități, presiunea și atenția publică adaugă o greutate suplimentară. Angelina Jolie a dezvăluit că divorțul de Brad Pitt a avut un impact mare asupra ei, cauzându-i paralizie facială.

Stresul și tensiunea din timpul procesului de divorț au fost atât de mari încât i-au afectat starea de sănătate.

Paralizia Bell este afecțiunea cu care s-a confruntat vedeta.

Paralizia Bell este o afecțiune temporară care afectează nervii faciali, cauzând slăbiciune sau paralizie pe o parte a feței. De obicei, apare brusc și poate fi declanșată de o inflamație a nervilor faciali. Printre posibilele simptome se numără căderea bruscă a unui colț al gurii, incapacitatea de a închide complet un ochi sau dificultăți în a controla mușchii feței.

Afecțiunea se remite de obicei în câteva săptămâni sau luni, iar majoritatea persoanelor se recuperează complet fără tratament medical. Totuși, în unele cazuri, terapia fizică sau tratamentele medicale pot fi recomandate pentru a accelera recuperarea.

Pentru Angelina Jolie, acest episod a fost unul extrem de dureros și stresant.

„Corpul meu reacționează foarte puternic la stres. Îmi crește și scade glicemia. Am avut brusc paralizia lui Bell la divorț”, a povestit ea.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *