Connect with us

Cinenews

Angelina Jolie, intr-o rochie de piele neagra Atelier Versace la premiera mondiala „Maleficient”!

Angelina Jolie a adoptat un look „malefic” pentru premiera mondiala a noului ei film, eveniment desfasurat aseara la Hollywood si celebrat inclusiv in Romania. Frumoasa actrita, in varsta de 38 de ani, a purtat o rochie din piele neagra creatie Atelier Versace si a pasit pe covorul rosu alaturi de cel mai de pret accesoriu al ei, actorul Brad Pitt.

Publicat

pe

angelina6

angelina

Filmul Disney „Maleficient”, care marcheaza marele come-back al Angelinei Jolie, a avut premiera mondiala aseara la Hollywood, acolo unde pe covorul albastru au pasit actorii care fac parte din distributia peliculei. Dupa numeroase aparitii publice in ultima perioada care sustin noul ei film, Angelina a lasat piesa de rezistenta pentru seara premierei, purtand o spectaculoasa rochie din piele neagra, creatie Atelier Versace. In noul ei film apare vreme de cateva minute si Vivienne Pitt, fiica ei in varsta de cinci ani, care isi face astfel debutul in actorie.

angelina4

Piesa vestimentara a Angelinei ii pune in valoare bustul proeminent, reconstruit complet cu ajutorul operatiilor estetice dupa intervenita de dubla masectomie suferita anul trecut.

Se stie insa ca un actor bun este capabil sa faca orice sacrificiu de dragul meseriei sale, iar Angelina Jolie nu face exceptie in acest sens. A mers pana in panzele albe si a slabit enorm, iar asta pentru a putea intra cat mai bine in rolul „Maleficent” din filmul omonim, o productie marca Disney.

angelina2

Maleficent” este varianta moderna, ecranizata, a celebrei povesti „Sleeping Beauty” (Frumoasa din Padurea Adormita). Ideea filmului este aceea de a spune basmul dintr-o alta perspectiva, cea a personajului negativ, Maleficent, aducand in fata spectatorilor evenimentele care i-au impietrit acesteia sufletul si au impins-o catre a o blestema pe tanara si frumoasaPrintesa Aurora.

Trailer-ul oficial al peliculei a fost lansat in noaptea decernarii Premiilor Grammy, pe fundal auzindu-se melodia „Once Upon a Time”, in interpretarea unica a talentatei Lana Del Rey.

angelina3

Angelina Jolie (38 ani) a fost insotita pe covorul rosu de Brad Pitt (50 ani), care s-a asortat cu rochia ei din piele neagra Versace si a purtat costum si camasa neagra.