Connect with us

Stiri externe

Angelina Jolie, viața ca mamă singură cu șase copii

Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și una dintre cele mai frumoase femei din lume. La sfârșitul zilei însă, Angelina Jolie e doar o mamă singură cu 6 copii! Uite cum arată viața ei!

Publicat

pe

Angelina Jolie, viața ca mamă singură cu șase copii

Angelina Jolie și-a petrecut ultimele luni în carantină alături de cei 6 copii pe care îi crește singură după divorțul de Brad Pitt. Recent, acrtița a mărturisit că nu a fost niciodată genul de om care să caute relaxare. Spune că îi place haosul.

De haos a avut parte și în perioada de izolare. Atunci când avea ședințe online prin video call, copiii și animalele de companie își făceau mai mereu apariția în cadru.

Când vine vorba despre organizare, fiica ei, Zahara (15 ani), este experta din casă. Angelina a dezvăluit că se bucură alături de copiii ei de seri în care se uită la filme.

„Mâncăm popcorn și ne uităm la filme. Ca orice familie, stăm în pijamale, halate de casă și ronțăim prostii”, a povestit ea.

Maddox (19 ani) este student la Universitatea Yonsei din Coreea de Sud. În această perioadă este însă acasă. În contextul pandemiei, cursurile se desfășoară online. Așa că actrița se poate bucura din plin de toți cei 6 copii.

Este vorba despre Maddox (19 ani), Pax (16 ani), Zahara (15 ani), Shiloh (14 ani), dar și gemenii Knox și Vivienne (12 ani).

Cum a fost transformata Angelina Jolie in Maleficent! VIDEO