Connect with us

Stiri externe

Angelina Jolie vinde tabloul istoric primit de la Brad Pitt

Angelina Jolie a vândut tabloul istoric pictat de Winston Churchill în timpul celui de-al doilea război mondial, operă de artă primită de la fostul ei soț, Brad Pitt. Iată pentru ce sumă fabuloasă!

Publicat

pe

Angelina Jolie vinde tabloul istoric primit de la Brad Pitt

La începutul săptămânii, Angelina Jolie a vândut tabloul istoric primit cadou de la Brad Pitt. Este vorba despre Tower of Koutoubia Mosque, unicul tablou pictat de Winston Churchill în timpul celui de-al doilea război mondial.

Pictura în ulei reprezintă un superb apus de soare în Marrakech (Maroc) și are o semnificație istorică aparte. În anul 1943, Winston Churchill i-a dăruit acest tablou lui Franklin D. Roosevelt de ziua acestuia de naștere.

Tabloul a fost scos la licitație în anul 2011 și vândut cu 2.95 de milioane de dolari. Brad Pitt a fost cel care l-a cumpărat atunci și i l-a făcut cadoul Angelinei.

Angelina Jolie a vândut acum opera de artă cu nu mai puțin de 11.5 milioane de dolari. Achiziția a fost făcută în cadrul unei licitații de către un cumpărător a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

Dovada că Angelina Jolie nu și-a făcut botox