Connect with us

Stiri Interne

Anisa Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!

După trei luni extrem de grele, petrecute în junglă, cu probe dintre cele mai dificile, Anisia Gafton a fost desemnată seara trecută câștigătoare a noului sezon al reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV.

Publicat

pe

Anisa Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! s-a încheiat. Anisia Gafton a fost desemnată câștigătoare! Actrița de comedie a primit trofeul după trei luni extreme. Trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, cu probe foarte grele.

Marea finală s-a dat între Anisia Gafton și Giani Kiriță. Telespectatorii au fost cei care, prin vot, au ales câștigătorul dintre cei doi.

Advertisement

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a declarat Anisia în momentul în care a primit trofeul.

Lunile petrecute în Dominicană nu au fost deloc ușoare. Concurenții și-au înfruntat cele mai mari frici. Au avut de trecut probe grele, unele dintre ele extrem de scârboase. Astea toate în timp ce nu au avut un acoperiș deasupra capului.

Advertisement

Anisia este foarte cunoscută în mediul online. Popularitatea ei a crescut în 2016, odată cu participarea la Românii au talent. A câștigat atunci premiul de originalitate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *