Connect with us

Evenimente

Aniversare de lux pentru nutritionistul Gianluca Mech la implinirea a 50 de ani!

Weekend-ul acesta a fost unul cat se poate de special pentru celebrul nutritionist Gianluca Mech. Acesta a implinit 50 de ani si a marcat acest eveniment printr-o petrecere de pomina!

Publicat

pe

Aniversare de lux pentru nutritionistul Gianluca Mech la implinirea a 50 de ani!

Celebrul nutritionist al marilor staruri, Gianluca Mech, si-a serbat weekend-ul acesta ziua de nastere. A schimbat prefixul, implinind 50 de ani, astfel ca nu a putut lasa aceasta zi sa treaca fara o petrecere aniversara ca la carte.

Evenimentul s-a desfasurat seara trecuta intr-unul dintre cele mai renumite restaurante din Roma, MO’MO’ Republic. Asa cum era de asteptat, petrecerea a fost una grandioasa, la care s-au servit mancaruri si bauturi dintre cele mai fine, iar cu aceasta ocazie Gianluca Mech a avut alaturi o multime de oameni frumosi.

Printre zecile de invitati care au raspuns prezent si au petrecut aceasta seara speciala alaturi de celebrul nutritionist se numara personalitati de renume, precum Roberta Capua, Beppe Convertini, Giada de Blanck, Anna Moroni si multi alti prieteni dragi.

Seara a fost una marcata de muzica, dans si voie buna, iar Gianluca Mech a trait cu intensa bucurie acest eveniment important din viata sa. Semn ca este extrem de iubit, el a primit sute de mesaje de felicitare si pe retelele de socializare, mesaje pe care le-a citit cu zambetul pe buze.

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciati nutritionisti, la nivel international, sfaturile sale fiind urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson, Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca a lansat anul trecut doua campanii importante impotriva obezitatii, care trag un semnal de alarma in ceea ce priveste inmultirea cazurilor in randul copiilor si al adolescentilor. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansata alaturi de Ivana Trump, iar in Europa alaturi de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

Ce sa le dam copiilor la micul dejun ca sa invete mai bine? Nutritionistul Gianluca Mech ofera raspunsul!