Connect with us

Stiri externe

Aniversare de lux pentru nutriționistul Gianluca Mech la împlinirea a 53 de ani!

Săptămâna aceasta a fost una cât se poate de specială pentru celebrul nutriționist italian Gianluca Mech. Acesta a împlinit 53 de ani și a marcat acest eveniment printr-o petrecere de lux la care au participat prietenii, mulți dintre ei vedete de top.

Publicat

pe

Aniversare de lux pentru nutriționistul Gianluca Mech la împlinirea a 53 de ani!

Celebrul nutriționist al marilor staruri, Gianluca Mech, și-a serbat săptămâna aceasta ziua de naștere. A împlinit 53 de ani, astfel că nu a putut lăsa aceasta zi să treacă fără o petrecere aniversară ca la carte.

Evenimentul s-a desfășurat în seara zilei de 7 decembrie la un hotel exclusivist din Roma. Petrecerea a fost una de lux, la care s-au servit preparate și băuturi alese. Cu această ocazie, Gianluca Mech a avut alături o mulțime de oameni frumoși. Prieteni buni, mulți dintre ei vedete de top din Italia.

Printre invitații care au răspuns prezent și au petrecut această seară specială alături de celebrul nutriționist se numără Ricardo Pagan, Gianna Orru, Giacomo Vitali, Monica Marangoni, Farhad Re, Francesco Di Fabio, Mariana Vatamanu, Elisa D’Ospina, Stella Giannicola, Paola Trotta, Sascha Lunatici, Thomasso Martinelli și mulți alți prieteni dragi.

Semn că este extrem de iubit, Gianluca a primit sute de mesaje de felicitare și pe rețelele de socializare, mesaje pe care le-a citit cu zâmbetul pe buze.