Connect with us

Cinenews

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari încasări din România

Noul capitol al universului ,,Conjuring”, produs de New Line Cinema, a speriat în acest weekend un total de 33.552 spectatori şi a generat încasări în valoare de 639.481 lei, ,,Annabelle 2” devenind astfel filmul numărul unu în box office-ul naţional şi totodată cea mai bună lansare înregistrată vreodată de o producţie de gen în România.

Publicat

pe

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari încasări din România

David S. Sandberg a regizat filmul după scenariul lui Gary Dauberman, cel care a scris și ,,Annabelle”. În film joacă și Stephanie Sigman (“Spectre”), Talitha Bateman (“Al 5-lea val” și viitorul film “Geostorm”), Lulu Wilson (“Ouija”, “…și ne izbăvește de Cel Rău…”), Philippa Coulthard (“Filosofii”), Grace Fulton (“Badland”), Lou Lou Safran (“Alegerea”), Samara Lee (“Foxcatcher,” “Ultimul vânător de vrăjitoare”) și Tayler Buck în filmul ei de debut, cu Anthony LaPaglia (serialul “Dispăruți fără urmă”) și Miranda Otto (“Homeland: Rețeaua terorii”, Trilogia “Stăpânul inelelor”).

_T2A0127.dng

Producătorii executivi ai filmului ,,Annabelle 2” au fost Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter și Hans Ritter.

Echipa care a colaborat cu Sandberg din spatele culiselor a fost compusă din cei care au lucrat la filmul ,,Nu stinge lumina”, designerul de producție Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch, împreună cu directorul de imagine Maxime Alexandre (,,De cealaltă parte”) și designerul de costume Leah Butler (,,Activitate paranormală 3 & 4”).

New Line Cinema prezintă, o producție Atomic Monster/Safran Company, ,,Annabelle 2”. Filmul este distribuit de Warner Bros. Pictures, aparținând de Warner Bros. Entertainment Company şi a avut premiera în cinematografe pe 18 august.