Connect with us

Stiri Interne

Antena 1, patru procese cu Chefii la cuțite. Ce daune cere!

După ce presa autohtonă a scris că Antena 1 i-ar vrea înapoi pe cei trei Chefi la cuțite, iată că postul tv a mai deschis încă un proces, al patrulea, împotriva lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ce daune cere de această dată?

Publicat

pe

Antena 1, patru procese cu Chefii la cuțite. Ce daune cere!

Postul de televiziune Antena 1 a deschis deja mai multe procese pe numele foștilor Chefi la cuțite.

Primele ar fi fost intentate în noiembrie 2023, având ca obiect „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Ulterior, pe 8 decembrie, au fost deschise noi procese. Luna aceasta, pe 12 martie, au apărut noi acţiuni în instanţă împotriva celor trei, dar și a soției lui Florin Dumitrescu.

Iată însă că lucrurile nu se opresc aici. Conform paginademedia.ro, recent a fost deschisă și a patra acțiune în instanță. De data aceasta sunt vizați doar Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Postul tv cere, fiecăruia dintre ei, daune în valoare de 10.000 de euro.

Aceste ultime procese vin după ce Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu au făcut declarații publice despre plecarea lor de la Antenă.

„Timp de nouă ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mişto. Mi-am dedicat aceşti ultimi nouă ani cu speranţa că fac bine. Bă, s-au şters cu buretele. Nouă ani de zile eu n-am existat din punct de vedere profesional”, a declarat Florin Dumitrescu pe Facebook în urmă cu ceva timp.

La rândul lui, Scărlătescu a povestit, pentru cancan.ro, că el și foștii colegi nu au fost plătiți pentru sezonul doisprezece al emisiunii.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *