Connect with us

Stiri Interne

Antena 3 devine Antena 3 CNN. Cum arată noua siglă!

Chiar săptămâna aceasta, vom asista la o schimbare importantă pe piața media din România. Antena 3 trece în această perioadă printr-un proces de rebranding și devine Antena 3 CNN. Iată cum va arăta noua siglă.

Publicat

pe

Antena 3 devine Antena 3 CNN. Cum arată noua siglă!

Postul de televiziune Antena 3 trece în această perioadă printr-un proces de rebranding. Începând chiar cu această săptămână, se va numi Antena 3 CNN.

Nu doar denumirea și-o schimbă postul de viziune, ci întreaga grilă de programe, conceptul și identitatea vizuală. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar rezultatul îl vom vedea probabil chiar de mâine pe micile ecrane. Se pare că aceste schimbări sunt realizate cu ajutorul unei echipe de jurnaliști veniți în România de la CNN.

Conform Pagina de Media, Sabina Iosub a venit în fața CNA pentru a solicita schimbarea numelui și a siglei postului de televiziune. Iată care sunt variantele noi de siglă:

„Ne dorim să oferim publicului din România şi mai multă informaţie la un nivel mai înalt, conform standardelor şi procedurilor CNN International”, a spus Sabina Iosub.

Așa va arăta noua grilă de programe a postului de televiziune:

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *