Connect with us

Stiri Interne

Antena Stars, somație de la CNA pentru ce a spus Buhnici despre vergeturi

Postul de televiziune Antena Stars a primit o somație de la CNA pentru interviul în care George Buhnici a vorbit despre vergeturi și a stârnit un veritabil scandal la nivel național, jignind femeile cu trupuri mai puțin zvelte. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Antena Stars, somație de la CNA pentru ce a spus Buhnici despre vergeturi

Vara aceasta, declarațiile controversate date de George Buhnici la Neversea au generat un adevărat „scandal al vergeturilor și celulitei”.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, spunea atunci George Buhnici, înainte de a-i face un compliment ciudat soției sale. A spus despre aceasta că arată ca o… minoră.

După ce Buhnici a fost amendat de CNCD pentru ce a spus despre vergeturi și a pierdut contracte importante de imagine, acum și Antena Stars ar putea avea probleme. Postul de televiziune a primit o somație din partea CNA pentru difuzarea acestui interviu. Interviul a fost difuzat în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

La ședința CNA a luat parte și Nornina Ionescu, reprezentant al postului Antena Stars.

„Din ce am văzut în raport, Dan Capatos cred ca l-a şi chemat pe Buhnici să îşi exprime punctul de vedere la Antena Stars. Buhnici a ales să nu comunice lucrul ăsta. Aş vrea să punctez de ce este relevant faptul că la Antena Stars s-a difuzat acest interviu, pentru că Buhnici se autointitulează un influencer. Ca atare, dânsul, contra cost, este plătit să influenţeze opiniile. Este foarte relevant ca oamenii să afle părerea lui pe anumite subiecte”, a declarat aceasta conform Pagina de Media.

Memebrii CNA ar fi hotărât somarea postului de televiziune, propunând o amendă de 10.000 de lei. CNA a invocat în somaţia dată Antena Stars un articol legat de „afirmaţii defăimătoare”.