Connect with us

ADPM Travel

O noua minune pe mare! Anthem of the Seas vine in Europa in 2015!

Vara anului viitor va aduce in Europa un nou vas-minune de croaziera. Este vorba de Anthem of the Seas, care se alatura deja celebrelor Adventure of the Seas si Brilliance of the Seas. Royal Caribbean anunta ca inaugurarea sezonului va avea loc in luna aprilie in Southampton, Marea Britanie.

Publicat

pe

Anthem-of-The-Seas2

Daca nu ati trait pana acum experinta de neuitat pe un vas de croaziera, aflati ca de anul viitor aveti ocazia sa o faceti direct pe unul din cele mai mari din lume. Este vorba de Anthem of the Seas pe care Royal Caribbean il va aduce in Europa pentru prima data.

Anthem-of-the-Seas1

cabina-croaziera

Vasul face parte din categoria Quantum, cea mai avansata la capitolul dimensiuni, dotari si servicii. Practic, este ca un oras plutitor pe care abia daca poti sa il vezi in totalitate pe parcursul croazierei.

suita-croaziera

Anthem-of-the-Seas3

Anthem-of-the-Seas-Seaplex-dancing

Anthem of the Seas va fi lansat in luna aprilie 2015 din Southampton, Marea Britanie si va porni in circuite ce vor include Spania, Franta, Italia, circuite de trei pana la 16 nopti. Din octombrie 2015, vasul se va intoarce in Caraibe.

Anthem-of-the-Seas-two70

Anthem-of-the-Seas-Two70°-day

Daca doriti sa faceti rezervari pentru vara anului viitor o puteti face incepand cu 3 martie 2014. Daca sunteti membri Royal Caribbean, puteti rezerva mai devreme, incepand cu 26 februarie.

Daca doriti sa faceti rezervari pentru circuitele din Caraibe, din iarna 2015-2016, le puteti face incepand cu 12 martie 2014.

Un alt vas de croaziera, Serenade of the Seas va face circuitele din Marea Nordului in vara lui 2015 (Scandinavia, Rusia). Pentru acestea rezervarile se pot face incepand cu 26 februarie 2014.

Vasul Adventure of the Seas va avea circuite de 3 pana la 16 nopti in Europa de Nord, Marea Mediterana, insulele Azore sau Canare. Mai mult, vor exista si calatorii transatlantice (12 nopti, de la San Juan (Puerto Rico) pana la Sounthampton (Marea Britanie) si de la Sounthampton (Marea Britanie) pana in Port Canaveral (Florida, USA) – 15 nopti.

Anthem of the Seas este urias si spectaculos. Va gazdui 4,180 de persoane, are 167,800 de tone si se afla momentan in constructie.

Rezervari pentru acest vas, precum si pentru toate cele apartinand Royal Caribbean, pot fi facute din Romania prin World Travel (www.worldtravel.ro).