Connect with us

Stiri Interne

Antonia devine polițist în noul film ”Haita de acțiune”

Antonia devine polițist! Nu renunță la muzică și face o schimbare în carieră, ci se transformă în organ al legii pentru cel mai nou film în regia lui Matei Dima (BRomania), producție care se filmează în prezent și care se numește „Haita de acțiune”.

Publicat

pe

Antonia devine polițist în noul film ”Haita de acțiune”

Matei Dima, cunoscut publicului larg drept BRomania, lansează film după film. „Teambuilding” este în prezent în cinematografe și se bucură de un succes extraordinar. Este chiar cea mai de succes comedie românească lansată în ultimii ani. Regizor și actor, Matei nu are timp de pierdut și a început deja filmările pentru o nouă producție.

Este vorba despre „Haita de acțiune”, o nouă comedie care promite să stârnească hohote de râs și momente pline de suspans.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @haitadeactiune

Advertisement

Din distribuția filmului fac parte Alex Delea și Elena Chiriac de la Survivor 2022, Alex Bogdan, Anca Dumitra (Geanina din „Las Fierbinți”) și Antonia.

Aceasta din urmă devine polițist în cel mai nou film semnat BRomania.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @haitadeactiune

Advertisement

„«Haita de acțiune” este un film de suflet. Un personaj la care țin mult, deoarece este inspirat dintr-o variantă a mea mai tânără și mai singuratică. Este un băiat bun care crede în bine, dar nu îl prea ia nimeni în serios.

Singurele persoane care mă bagă în seamă sunt prietena mea cea mai bună, Oli, personajul jucat de Antonia și bobocul de la secție , Aurel. Dar din păcate, asta o să-i coste! Filmul este o comedie de acțiune, ne chinuim să arate cât mai bine totul.

O să mă bat mult. O să fie greu deoarece personajul acesta este grăsuț, cam cu 15 kilograme peste Emil din «Teambuilding»!”, a declarat BRomania pentru CANCAN.RO.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *