Connect with us

Stiri Interne

Antonia și Alex Velea participă la Uite cine dansează!

Antonia și Alex Velea participă la noul show de la Pro TV, Uite cine dansează, completând astfel seria celebrităților care vor intra în ringul de dans alături de coregrafi cu experiență. Cei doi parteneri vor deveni competitori, luptând fiecre în parte pentru premiul cel mare.

Publicat

pe

Antonia și Alex Velea participă la Uite cine dansează!

Nu trece nicio săptămână fără a afla noi vești surprinzătoare de la noul show de divertisment de la Pro TV, Uite cine dansează. După ce s-a anunțat că în juriu se vor afla Andreea Marin, Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu și Mihai Petre, acum aflăm că în ringul de dans vor intra, ca și concurenți, și Antonia și Alex Velea. Nu ca și cuplu, precum în viața de zi cu zi, ci ca și concurenți.

Fiecare va evolua alături de câte un dansator/coregraf profesionist încercând să impresioneze membrii juriului și publicul cu pașii de dans învățați și executați corect.

“Sunt fericită că fac parte din acest show. Dansul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale mele şi această emisiune este o ocazie să experimentez şi stiluri cu care nu sunt obişnuită”, a declarat Antonia pentru Click.

Lovely.💖💑@antonialalalala @iamvelea #antoholics#Antonialacobescu#antoniateam#antoholix#antonialalala#antoholixforever#alex

A post shared by @antoholixsteam on

Advertisement


“Acest show de dans, Uite cine danseaza!, înseamnă foarte mult pentru mine. Pe lângă faptul că îmi place să cânt, să dansez în timpul concertelor și în videoclipuri, acest show mă va supune la multe provocări. Cu siguranță o să învăț mișcari noi de dans, o să mă autodepășesc și o să cunosc oameni extrem de talentați”, a adăugat Velea.

Alex Velea va apărea în fața publicului, cel mai probabil cu noul său look. De ceva timp, artistul și-a lăsat părul să crească și îl împletește cu codițe blonde. Dovadă și o fotografie realizată la unul din concertele sale recente.

La Uite cine dansează vor concura 11 vedete. Dintre acestea au fost anunțate deja Antonia, Alex Velea, Anca Serea, Oana Zăvoranu, Dana Budeanu, Rona Hartner, Sandu Lungu, Marius Manole şi Joseph Hadad.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.