Connect with us

Stiri Interne

Antonia si Alex Velea se vand prea scump impreuna?

Antonia si Alex Velea se vand, se pare, prea scump impreuna. Prin urmare, reprezentantii unui club de la litoral au renuntat la ei dupa ce artistii au marit peste noapte tariful, desi intelegerea initiala era alta. Iata ce s-ar fi intamplat.

Publicat

pe

alex-velea-antonia-concert-impreuna

Antonia si Alex Velea au luat recent decizia sa mearga la concerte impreuna, organizatorii trebuind sa ii plateasca la pachet.

Pentru o cantare intr-un club de la litoral, de sambata aceasta, ei ar fi cerut initial 6000 de euro, insa, peste noapte, dupa ce afisele de promovare au fost deja facute, au marit tariful la 7000 de euro.

antonia-alex-velea-paris

Conform WOWbiz.ro, organizatorii au fost foarte deranjati de gestul facut, astfel ca au decis sa renunte la concertul lor si sa apeleze la alte nume din showbiz.

“Cei doi cantareti au cerut cate 3.500 de euro fiecare, adica un total de 7.000 de euro, bani pe care cei de la clubul de pe litoral nu a dorit sa ii ofere, considerand ca nu merita investitia. Asa ca au renuntat la celebrul cuplu de artisti, in ciuda faptului ca se printasera deja afise cu show-ul de sambata”, a declarat o sursa pentru WOWbiz.ro.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *