Connect with us

Stiri externe

Cum isi impart la divort averea colosala! Au 50 de milioane $ in conturi si case in toata lumea!

Melanie Griffith si Antonio Banderas au surprins pe toata lumea cand si-au anuntat oficial divort, in urma cu cateva zile. Decizia vine dupa 18 ani de mariaj, iar marea problema care se ridica acum este referitoare la impartirea averii. Cei doi au in conturi 50 de milioane de dolari si case in toata lumea.

Publicat

pe

melanie-antonio

Dupa 18 ani de casatorie, Antonio Banderas si Melanie Griffith divorteaza. Cei doi au anuntat oficial ca au luat decizia de a divorta pe cale amiabila si si-au justificat gestul citand “divergente ireconciliabile”. Melanie a fost cea care a introdus actele in instanta, iar actrita cere sprijin financiar din partea lui Banderas cat si custodia deplina a fiicei lor in varsta de 17 ani, Stella.

Decizia vine ca o surpriza pentru toata lumea pentru ca cei doi pareau fericiti la inceputul lui martie in timpul unei vacante petrecute in Bahamas. Pentru Melanie (56 ani) acesta este al patrulea divort. Melanie a mai fost casatorita de doua ori cu Don Johnson si odata cu Steve Bauer. Pentru Banderas, in varsta de 53 de ani, acesta este al doilea divort. Melanie Griffith si Antonio Banderas s-au cunoscut in timpul filmarilor la pelicula “Two Much” in 1995.

marbella

Casa de vacanta a cuplului din Marbella, Spania

Principala problema care se pune in cazul divortului este modul in care acestia isi vor imparti averea colosala. Melanie si Antonio au adunat pana acum in jur de 50 de milioane de dolari in conturi, dar au si patru case in diferite colturi ale lumii. Acestia au un apartament in New York, o casa de vacanta la Aspen (Colorado), o casa de vacanta la Marbella (Spania) si o vila uriasa la Los Angeles.

casa1

Vila lor din Los Angeles este estimata la 7 milioane de dolari

Advertisement

„Banii nu au fost niciodata o problema pentru ei. Mereu au avut in conturi mai multi bani decat ar fi crezut oricine, rezultati in urma unor investitii profitabile in restaurante si imobiliare. Cei doi au actiuni la mai multe restaurante care merg bine, iar fiecare le aduce, anual, cel putin 1 milion de dolari profit”, declara o sursa apropiata celebrului cuplu.

Cel mai probabil cei doi soti vor decide sa isi imparta in mod egal suma de bani din conturi, insa Melanie si-a manifestat deja intentia de a ramane in posesia vilei din Los Angeles si a casei de vacanta din Spania. Banderas va ramane, cel mai probabil, cu apartamentul din New York si casa de vacanta din statiunea montana Aspen.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.