Connect with us

News

Antrenoarea lui Kim Kardashian a scapat-o pe Mihaela Radulescu de celulita!

Mihaela Radulescu a apelat la sfaturile si la cursurile antrenoarei Kinga Sebestyen pentru a scapa de celulita. Vedeta de televiziune a practicat Kangoo Jumps si a urmat recomandarile lui Sebestyen, de multe ori prin telefon.

Publicat

pe

Cu o experienta de peste un deceniu in aerobic si mai bine de patru ani in Kangoo, Kinga Sebestyen a avut oportunitatea sa colaboreze cu multe celebritati din lume.

Printre clientii ei s-au numarat celebrele surori Kardashian. Kinga a lucrat o perioada buna de timp cu Kim Kardashian, careia i-a creat un  program special de remodelare cu ajutorul ghetelor Kangoo Jumps.

In 2009, Kinga a adus Kangoo in Romania, captand aproape spontan interesul vedetelor de aici. Printre primele ei cliente s-au numarat Mihaela Radulescu si Dani Otil.

Primul care si-a luat ghete Kangoo a fost Dani, care a avut-o invitata pe Kinga intr-una dintre emisiunile lui si a aflat despre miracolele pe care le face acest gen de antrenament.

Imediat ce a descoperit beneficiile Kangoo Jumps, Mihaela Radulescu si-a comandat si ea o pereche. In acea perioada insa, Kinga petrecea foarte mult timp in strainatate, la diverse specializari, congrese de profil si pentru promovarea acestui sport in lume, asa ca s-a vazut nevoita sa gaseasca o cale eficienta de a-i transmite Mihaelei programul special creat pentru ea.

”I-am explicat prin telefon cum trebuie sa foloseasca ghetele, ce exercitii trebuie sa faca si am inceput antrenamentele. Am tinut permanent legatura si m-a invitat la ”Duminica in familie” unde s-a incaltat si ea si a povestit despre experientele pozitive si cat de bine se simte de cand se antreneaza cu Kangoo. A scapat de celulita, a slabit si corpul ei s-a tonifiat”, povesteste Kinga.

Mihaela si-a luat ghetele la Monte Carlo si este nedespartita de ele. Vedeta se antreneaza constant, iar asta se vede in principal pe trupul ei fara cusur. Si pentru ca antrenamentele de Kangoo sunt extrem de distractive, Mihaela nu a vrut sa se bucure singura de acest avantaj si i-a comandat o pereche de ghete si fiului ei, Ayan.

Dupa ce s-a sfatuit cu Kinga referitor la tipul de antrenament benefic pentru pusti, cei doi au inceput sa se antreneze si sa se distreze impreuna.