Connect with us

ADPM Cool

Apple și Kim Kardashian au lansat căștile Beats x Kim

Kim Kardashian bifează o colaborare total neașteptată cu celebrul brand Apple. Au lansat împreună o versiune nouă a căștilor wireless Beats Fit Pro. Iată cum arată și cât costă căștile Beats x Kim.

Publicat

pe

Apple și Kim Kardashian au lansat căștile Beats x Kim

Din ce în ce mai mult pe piața business. Mai nou, Kim Kardashian a bifat o colaborare cu celebrul brand Apple. Împreună au realizat o versiune nouă și îmbunătățită a căștilor wireless Beats Fit Pro. Rezultatul se numește Beats x Kim. Sunt niște căști wireless extrem de stylish.

Căștile Beats x Kim urmează să se lanseze săptămâna viitoare. Se spune despre ele că ar fi mai confortabile decât varianta clasică. Vor fi disponibile în trei nuanțe pastelate: Moon, Dune și Earth.

Prețul lor va fi de 200 de dolari și vor fi disponibile pe piață începând cu data de 16 august. Doritorii trebuie să știe că aceste căști care poartă semnătura lui Kim Kardashian sunt în ediție limitată.

Ele vor fi disponibile la vânzare, în stoc limitat, în doar nouă țări. Este vorba despre Australia, Canada, China, Franța, Germania, Japonia, Elveția, Marea Britanie și Statele Unite.

Pete Davidson, la psiholog după despărțirea de Kim Kardashian! Afectat de hărțuirea lui Kanye West!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)