Connect with us

Stiri externe

Ariana Grande a făcut super show la MET Gala 2024

Ariana Grande a fost surpriza serii pentru invitații la MET Gala 2024, cel mai așteptat eveniment al anului din industria fashion. Evenimentul s-a desfășurat luni, 6 mai, la Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Ariana a urcat pe scenă și a făcut un super show inspirat de filmul Wicked, care se va lansa în toamna acestui an.

Publicat

pe

Ariana Grande a făcut super show la MET Gala 2024

MET Gala 2024 s-a încheiat spectaculos, cu un super show marca Ariana Grande. Artista a pus în scenă un recital inspirat din filmul Wicked, producție în care joacă și care se va lansa în toamnă. Invitata ei specială, în cadrul show-ului, a fost Cynthia Erivo, partenera ei din film.

Show-ul a început cu Ariana purtând o creație John Galliano pentru Maison Margiela Artisanal. Prima piesă cântată a fost „Once Upon a Dream”, din clasicul film Sleeping Beauty (Disney, 1959).

Ea a interptetat unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale: „Into You”, „Seven Rings”, „The Boy Is Mine”, „We Can’t Be Friends” și „Yes, And”.

Show-ul a fost inspirat din basme, iar Ariana a fost acompaniată de membrii corului Broadway Inspirational Voices și peste 30 de dansatori.

La final, Cynthia Erivo i s-a alăturat pe scenă, iar cele două au cântat împreună piesa „When You Believe”. Aceasta a fost lansată în 1998 de Mariah Carey și Whitney Houston.