Connect with us

Stiri externe

Ariana Grande, fotografii din luna de miere în Amsterdam

În urmă cu aproximativ 2 luni, Ariana Grande anunța că s-a măritat în cel mai mare secret cu alesul inimii ei, agentul imobiliar Dalton Gomez. Acum, celebra artistă a împărtășit cu fanii ei câteva fotografii din luna de miere petrecută în Amsterdam.

Publicat

pe

Ariana Grande, fotografii din luna de miere în Amsterdam

Ariana Grande s-a măritat în secret în primăvara acestui an cu agentul imobiliar Dalton Gomez, după aproximativ 1 an de relație. Ceremonia a fost una initimă la care au participat mai puțin de 20 de persoane.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

Advertisement

Încă de când a început relația cu actualul ei soț, artista a fost destul de discretă și l-a expus foarte puțin pe social media. Totuși, din când în când, își bucură fanii din mediul online cu imagini de cuplu. La fel s-a întâmplat și acum, când Ariana Grande a postat câteva fotografii din fotografii din luna de miere petrecută în Amsterdam.

Într-una dintre imagini, ea și soțul ei apar stând într-o pereche de papuci gigantici, încălțări tradițional olandeze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

Advertisement

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au anunțat public logodna, pe Instagram, la finele lui 2020. Artista a primit atunci un superb inel cu perle și diamante. În ciuda acestui fapt, îndrăgostiții au ales să fie discreți și să se afișeze cât mai rar în public. Cei doi și-au început relația în ianuarie 2020. Perioada de carantină, petrecută împreună, i-a apropiat extrem de mult.

Ariana Grande, schimbare de look. A renunțat la ponytail

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *