Connect with us

Stiri externe

Ariana Grande s-a logodit. Cum arată inelul!

Ariana Grande s-a logodit! Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, acolo unde le-a arătat fanilor și inelul de logodnă pe care l-a primit de la partenerul ei, Dalton Gomez.

Publicat

pe

Ariana Grande s-a logodit. Cum arată inelul!

Ariana Grande se mărită! Artista a anunțat pe Instagram că ea și Dalton Gomez s-au logodit. De asemenea, le-a arătat fanilor inelul de logondă cu diamant și perlă pe care l-a primit de la iubitul ei.

Ariana Grande și Dalton Gomez au fost pentru prima oară văzuți împreună în luna februarie a acestui an. Au preferat să păstreze însă discreția și să nu vorbească public despre relația lor. Dalton Gomez este agent imobiliar în Los Angeles.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

Advertisement

„Să împărtășești pe internet momente speciale, din viața ta privată, momente care te fac fericit, este cu adevărat traumatizant. Am renunțat să mai fac asta pentru a-i proteja mai întâi pe cei dragi, dar și pe mine însămi”, spunea Ariana Grande în primăvara acestui an.

Nu se știe exact de câtă vreme formează Ariana Grande și Dalton Gomez un cuplu. Se pare totuși că lucrurile merg extraordinar de bine între ei. ”Ariana vede în Dalton ceva ce nu a văzut la niciunul dintre foștii ei iubiți. El este exact genul de bărbat pe care și l-a dorit mereu. Este foarte protector și îi îndeplinește toate dorințele”, au declarat surse din apropierea celor doi pentru presa internațională.

Masca pe care Jennifer Lopez, Ariana Grande și multe alte vedete o poartă

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *