Connect with us

News

Arnold Schwarzenegger, scandal monstru cu Donald Trump din pricina unui reality-show!

Al 15-lea sezon al show-ului “The New Celebtity Apprentice”, a fost gazduit de cunoscutul actor Arnold Schwarzenegger, asta dupa ce Donald Trump a renuntat la acest post in 2015, cand si-a anuntat candidatura la presedentie. Prestatia lui Arnold a generat insa un scandal urias intre cei doi.

Publicat

pe

Debutul lui Arnold Schwarzenegger in lumea televiziunii ca si gazda a show-ului „The New Celebrity Apprentice” nu a fost unul de mare succes. Ratingul emisiunii a scazut dramatic, iar reactia lui Donald Trump nu a intarziat sa apara: “WOW, Arnold Schwarzenegger a distrus audienta, in comparatie cu masinaria de ranting DJT”, a postat Trump pe Tweeter.

Schwarzenegger nu a stat prea mult pe ganduri si i-a dat replica Presedintelui American, tot pe Twitte. “Hey Donald, mi-a venit o idee buna: <De ce nu facem schimb de joburi? Te ocupi tu de televiziune pentru ca esti expert in rating, iar eu iti voi lua locul. In acest fel oamenii vor dormi linistiti din nou.>”, a scris Arnold.

Donald Trump ramane in continuare implicat in acest show, fiind Director Executiv, acesta fiind principalul motiv pentru care Schwarzenegger renunta acum la show. Producatorii vor decide in urmatoarea perioada daca vor continua show-ul si cine ii va lua locul lui Arnold.