Connect with us

Stiri externe

Articolele că Alain Delon ar vrea să fie eutanasiat sunt Fake News. Ce spune fiul actorului!

În ultimele săptămâni, în presa internațională au circulat intens articole conform cărora Alain Delon vrea să fie eutanasiat și și-ar fi luat deja adio de la cei dragi. Se pare că a fost vorba doar despre Fake News. Iată ce spune fiul actorului.

Publicat

pe

Articolele că Alain Delon ar vrea să fie eutanasiat sunt Fake News. Ce spune fiul actorului!

„La 86 de ani, Alain Delon vrea să fie eutanasiat”. Cam așa au sunat titlurile unor articole intens promovate în presă în ultima vreme. S-a scris că actorul, ajuns la o vârstă înaintată și cu probleme de sănătate, nu ar mai vrea să trăiască. Fiul lui a simțit însă acum nevoia să lămurească lucrurile. A fost vorba de Fake News.

„De două săptămâni tot citesc că tata vrea să își pună capăt zilelor prin eutanasiere. Este fals! Sursa reprezintă o frază scoasă din context, dintr-o carte. Ar trebui să vă fie rușine! Numiți asta jurnalism?”, a scris Alain-Fabien Delon, nervos, pe rețelele de socializare.

Este vorba despre o carte lansată anul acesta de Anthony, celălalt fiu al lui Alain Delon. Acesta a declarat că i-a promis tatălui său că va accepta eutanasierea, atunci când va fi momentul. Dacă va fi cazul. Mai exact, dacă celebrul actor ar ajunge în comă, conectat la aparate.

Alain-Fabien Delon cere presei să îi lase familia în pace. În caz contrar, amenință cu procese costisitoare.

Advertisement

Cum arată fiul lui Alain Delon la 55 de ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alain-Fabien Delon (@alainfabiendelon)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.