Connect with us

Special

Goi pentru a-si promova albumele!

John Lennon si Yoko Ono, Christina Aguilera si Sky Ferreira sunt doar cativa dintr-un lung sir de artisti care de-a lungul anilor au ales sa se dezbrace pentru a-si promova albumele.

Publicat

pe

goi-promovare-albume

Nuditatea reprezinta cu siguranta modalitatea perfecta de a atrage atentia oamenilor, iar intr-o lume in care vanzarile albumelor merg din ce in ce mai prost, cu cat mai multa atentie reusesti sa atragi asupra unui material proaspat lansat, cu atat mai multe sanse de castig ai! Tocmai de aceea, numerosi artisti au ales sa pozeze conplet goi pe copertele albumelor…

 

Sky Ferreira – „Night Time, My Time”

Pentru a se asigura ca albumul sau de debut, „Night Time, My Time”, n-o sa treaca neobservat, Sky Ferreira a optat pentru o coperta pe care apare goala sub dus, imagine realizata de fotograful Gaspar Noe.

goi-promovare-albume2

Christina Aguilera – „Lotus”

„Lotus” este cel de-al 7-lea album de studio semnat Christina Aguilera, iar artista pare ca si-a dorit sa-si surprinda placut fanii printr-o coperta inedita pe care apare iesind goala dintr-o floare de… lotus!

goi-promovare-albume3

John Lennon & Yoko Ono – „Unfinished Music No. 1: Two Virgins”

Atunci cand albumul experimental „Two Virgins” semnat John Lennon si Yoko Ono a fost lansat in anul 1968, magazinele de specialitate au fost obligate sa acopere coperta, lasand la vedere doar fetele celor doi si titlul albumului. Insa cumparatorul odata ajuns acasa, avea ocazia sa ii vada pe cei doi artisti in toata splendoarea.

goi-promovare-albume4

Prince – „Lovesexy”

Poate ca a se dezbraca pentru coperta albumului nu a fost cea mai buna idee pusa vreodata in practica de Prince, avand in vedere ca „Lovesexy” a fost cel mai prost vandut material discografic lansat de artist in anii ’80.

goi-promovare-albume5

Bjork – „Pagan Poetry”

Coperta initiala a albumului „Pagan Poetry” le-a parut prea indrazneata reprezentantilor caselor de discuri din Statele Unite, astfel incat Bjork a fost nevoita sa o regandeasca. A pastrat intr-un final aceeasi imagine in care apare goala, insa a stilizat-o putin.

goi-promovare-albume6

Red Hot Chilli Peppers – „Abbey Road EP”

De-a lungul anilor, numerosi artisti au adus un omagiu legendarei trupe Beatles, legandu-se intr-un fel sau altul de deja celebra strada Abbey Road din Londra. Au facut-o si cei de la Red Hot Chilli Peppers in anul 1988, recreeand intr-un mod propriu coperta albumului Beatles. Au renuntat la haine si s-au fotografiat pe trecerea de pietoni de pe Abbey Road.

goi-promovare-albume7

Marilyn Manson – „Mechanical Animals”

Pe coperta albumului „Mechanical Animals”, Marilyn Manson apare gol intr-o ipostaza ciudata chiar si pentru un artist nonconformist si controversat ca el. A fost extrem de apreciata de critici, ajungand direct in topul celor mai reusite coperte de album ale tuturor timpurilor.

goi-promovare-albume8

Weird Al Yankovic – „Off the Deep End”

La baza carierei muzicale a lui Weird Al Yankovic a stat intotdeauna parodia, asa ca nici copertele albumelor sale nu au fost altfel. Pentru albumul „Off the Deep End”, lansat in 1992, Yankovic a satirizat coperta unui material discografic semnat Nirvana, „Nevermind”.

goi-promovare-albume9

Sigur Ros – „Meo suo i eyrum vio spilum endalaust”

Cteva posterioare dezgolite pot parea o imagine inocenta la prima vedere, insa magazinele de specialitate au fost nevoite sa acopere coperta acestui album semnat Sigur Ros inainte de a-l plasa strategic pe rafturi.

„Nu e nimic jignitor la coperta asta! Uitati-va la copertele albumelor rap si il veti vedea, spre exemplu, pe 50 Cent pozand cu pistoale in mana si incordandu-si muschii – ce model de urmat! Asta ar trebui cenzurat! E o prostie!”, a declarat unul dintre membrii formatiei.

goi-promovare-albume10

Ice – T – „Gangsta Rap”

Avand chiar si propriul reality show, Ice-T si Coco sunt obisnuiti sa lase lumea sa patrunda in intimitatea vietii lor private. Pe coperta albumului ‚Gangsta Rap”, pe care rapper-ul l-a lansat in anul 2006, cei doi apar complet goi, tinandu-se in brate in pat. Numeroase case de discuri au refuzat sa scoata pe piata acest disc, cu exceptia cazului in care coperta ar fi fost cenzurata.

goi-promovare-albume11

David Bowie – „Diamond Dogs”

De parca nu ar fi fost de ajuns coperta scandaloasa a albumului „Diamond Dogs”, semnat David Bowie, fanii artistului au fost socati atunci cand au deschis carcasa si au descoperit o imagine cel putin inedita.

goi-promovare-albume12

Eric Bana – „Out of Bounds”

Pe vremuri, cand era un simplu comediant de stand-up in Australia, Eric Bana s-a fotografiat gol-golut pentru coperta albumului „Out of Bounds’.

goi-promovare-albume13

Bow Wow Wow – „I Want Candy”

Annabella Lwin abia implinise varsta de 14 ani cand a pozat complet goala pentru coperta albumului „I Want Candy” al lui Bow Wow Wow.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *