Connect with us

Stiri Interne

Artiștii din DJ Project, loviți de TIR. Iată în ce stare se află!

Gino Manzotti și Mira, doi dintre artiștii proiectului DJ Project, au fost implicați într-un grav accident rutier, după ce un TIR a intrat, din contrasens, în mașina lor. Iată în ce stare se află.

Publicat

pe

Artiștii din DJ Project, loviți de TIR. Iată în ce stare se află!

Gino Manzotti de la Dj Project se afla în mașină alături de noua lui colegă de trupă, Mira, și de managerul formației când, din contrasens, un TIR de 28 d etone, încărcat cu baloți, s-a răsturnat și a căzut pe mașina lor. Impactul a fost unul deosebit de violent.

Din fericire, nu au rezultat victime. Cei trei se află în spital, iar doar Gino Manzotti are două coaste rupte. Mira are o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre, iar cel de-al treilea bărbat s-a ales cu un traumatism la coloana vertebrală, suferind o tasare de vertebră.

„În maşina aia eram nou. Eram eu cu managerul şi Mira. Max a rămas la Cluj. Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine tirul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Mă miram că trăiesc. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. În urmă cu două ore s-a întâmplat. A căzut pur şi simplu pe noi. Eu am două coaste rupte. Mă plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Râmnicul Vâlcea. Ea e ok. M-am bucurat să văd că poate să coboare, nu are nimic (…) Max nu era cu noi. Foarte urâtă imaginea. 28 de tone avea tirul. Era încărcat cu paleţi. Prima dată m-am uitat dacă sunt ei bine. Şoferul tirului nu ştiu cum e. Eu eram în dreapta. În spate era Mira. Ambulanţa a venit la 10 minute. Managaerul nostru e un pic mai grav, are o problemă la coloană şi ceva la cap. Trebuie să îi facă ceva la cap mâine”, a povestit Gino prin telefon în emisiunea Răi, da buni.

Cel de-al treilea membru al trupei, DJ Maxx, nu se afla alături de ei.

Dan Negru reacționează dur

Dan Negru a aflat despre acest accident și dă vina pe politicienii care nu au fost în stare să construiască o autostradă între București și Timișoara, obligând astfel oamenii să circule pe șosele înguste și nesigure. El chiar i-a acuzat pe politicieni pentru crimă cu premeditare.

Săptămâna trecută povesteam cu Gino Manzotti de la DJ Project pe o terasa din Targu Neamt despre cât de greu e pentru un timișorean sa străbată o țara lipsită de autostrăzi! Veneam amândoi de acasă, din Timisoara. Acu’ aflu îngrozit ca Gino e in stare gravă in urma unui accident de circulație petrecut pe DN7, drumul de doua benzi care te duce de la Bucuresti la Timisoara. Crima cu premeditare pentru toți politicienii de după revolutie care n-au vrut sa lege Muntenia de Banat printr-o autostrada!, a scris el pe Facebook.