Connect with us

Stiri externe

Asexuat. Fotografii impresionante care prezintă cât de firavă poate fi granița dintre bărbat și femeie!

Fotograful Lissa Riviera a realizat o serie de fotografii impresionante în care și-a dorit să arate cât de fluidă poate fi sexualitatea și cât de firavă granița dintre bărbat și femeie. Iată cum arată experientul său denumit Beautiful Boy.

Publicat

pe

Asexuat. Fotografii impresionante care prezintă cât de firavă poate fi granița dintre bărbat și femeie!

Se spune că în viitor granița dintre cele două sexe, masculin și feminin, va fi din ce în ce mai firavă, iar copiii de azi încep deja să gândească în termeni de asexualitate.

Pentru ei caracteristicile de odinioară ale masculinității sau ale feminității nu mai sunt relevante și că îi percep pe cei din jur ca și entități de o sexualitate extrem de fluidă.

În spiritul acestei idei, fotograful Lissa Riviera a realizat o serie de fotografii în care un model masculin apare în ipostaze feminine.

Modelul, Lillis, este chiar iubitul fotografei, cel care i-a divulgat la un moment dat că, în timp ce era la colegiu, obișnuia să poarte haine feminine în cea mai mare parte a timpului și că îi este dor de acea perioadă în care se simțea liber să experimenteze și să fie ceea ce își dorește. Experiența lui de gender-queer a inspirat această colecție de fotografii care este expusă, începând de azi, în America.

Fotograful atrage atenția că, în timp ce femeile au adoptat din modul de viață masculin – poartă pantaloni, tunsori scurte, au carieră – societatea este foarte agresivă cu bărbații care doresc să împrumute din stilul de viață feminin.