Connect with us

Stiri externe

Astrograma Prințului Charles și a Dianei. De ce erau incompatibili!

La fel cum fac mulți dintre noi, Prințesa Diana obișnuia să apeleze la astrologie atunci când viața părea prea complicată, totul în jur confuz. Avea un astrolog personal care povestește acum de ce regretata Lady Di și Prințul Charles erau complet incompatibili.

Publicat

pe

Astrograma Prințului Charles și a Dianei. De ce erau incompatibili!

„Traversa o perioadă extrem de grea în căsnicie. Soțul ei avea o aventură cu Camilla, nimeni nu știa despre asta, iar ea era disperată. Se simțea blocată. Viața ei nu era deloc ceea ce părea din exterior. Era o tânără ce avea nevoie de ajutor pentru a-și gestiona sentimentele”, a povestit Debbie Frank, astrologul la care obișnuia să apeleze Prințesa Diana.

Tot astrologul a dezvăluit că Lady Di și Prințul Charles erau complet diferiți. Că astrograma lor nu era favorabilă atunci când venea vorba despre armonia în cuplu. Se pare că Prințul Charles are Luna în Taur.

„E foarte încăpățânat. Fixist. Nu se schimbă. Diana, în schimb, avea Luna în Pești. Era o persoană care iubea oamenii și care voia mereu să se adapteze timpurilor. Ei doi erau extrem de diferiți. Astrologia nu le-a putut salva căsnicia, dar a ajutat-o mult pe Diana”, a mai povestit astrologul.

Cu cât se vinde la licitație mașina condusă de Prințesa Diana

Advertisement