Connect with us

Style Judgement

Au apărut aproape dezbrăcate pe covorul roșu de la Cannes

Deși este un eveniment care cere eleganță, unele vedete au hotărât să sfideze orice reguli atunci când și-au ales ținutele pentru Festivalul de Film de la Cannes 2023. Câteva dintre celebrități au bifat apariții mai mult decât îndrăznețe pe covorul roșu, purtând rochii ce nu au lăsat loc de interpretări.

Publicat

pe

Au apărut aproape dezbrăcate pe covorul roșu de la Cannes

Majoritatea vedetelor prezente zilele acestea la Cannes surprind plăcut prin apariții extrem de elegante pe covorul roșu. Altele, în schimb, au ales să șocheze. Mai multe celebrități și-au făcut apariția pe red carpet în așa zisele „naked dresses”. Este vorba despre acele rochii ce fac economie la material și nu lasă loc interpretării sau misterului. Mai exact, unele staruri nu pare că s-au îmbrăcat, ci mai degrabă s-au dezgolit pentru participarea la prestigiosul eveniment.

Dacă majoritatea a ales ținute spectaculoase, în ton cu evenimentul, altele au vrut să își arate formele, în toată splendoarea, pe covorul roșu. Iată vedetele care au apărut aproape dezbrăcate pe covorul roșu la Cannes 2023!

Irina Shayk

Julia Fox

Hari Net

Alessandra Ambrosio

Naomi Campbell

Jessica Wang

Izabel Goulart

Chloe Lecareux

Kristina Liliana Chudinova

Leonie Hanne

Cindy Bruna