Connect with us

Style Judgement

Au fost premiați Sportivii Anului 2022. Cât de eleganți au fost!

Sportivii Anului 2022 au fost premiați aseară la Opera Națională București, în cadrul unei gale organizate de Ministerul Sportului pentru a celebra performanța. Iată cât de eleganți au fost campionii României!

Publicat

pe

Au fost premiați Sportivii Anului 2022. Cât de eleganți au fost!

Cei mai valoroși sportivi ai României au fost premiați în cadrul Galei „Sportivul Anului”, organizată joi, 26 ianuarie, de Ministerul Sportului, la Opera Națională din București. Premiile au fost acordate sportivilor cu cele mai bune performanțe în 2022, în urma nominalizărilor făcute de Asociația Presei Sportive.

A fost o gală în adevăratul sens al cuvântului, iar campionii au pășit pe covorul roșu în ținute care mai de care mai spectaculoase. Cele mai importante premii ale serii au fost câștigate de canotoarea Simona Radiș și înotătorul David Popovici. Aceștia au fost desemnați „Sportiva Anului”, respectiv „Sportivul anului” pentru performanțele extraordinare de anul trecut. Gala a fost prezentată de Mihai Morar, iar la eveniment au participat cei mai importanți oameni din sportul românesc.

Iată cât de eleganți au fost campionii României!

Eduard Novak, Ministrul Sportului, și Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj

Simona Radiș și Ancuța Bodnar – „Echipa anului – feminin sporturi individuale”

Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan – „Echipa anului – masculin sporturi individuale”

Antonio Colamonici – „Antrenorul Anului”

Camelia Potec

Larisa Iordache

Monica Roșu, Andreea Răducan și Silvia Stroescu