Connect with us

Stiri Interne

Audiențe 2023. La ce televiziuni s-au uitat românii seara anul trecut!

La sfârșit de an vechi și început de an nou, e momentul perfect pentru retrospective. Pe parcursul anului trecut, aproximativ șase milioane de români s-au uitat în fiecare seară la televizor. Iată ce au preferat telespectatorii! Cum arată audiențele anului 2023?

Publicat

pe

Audiențe 2023. La ce televiziuni s-au uitat românii seara anul trecut!

Anul 2023 a adus în fața televizoarelor, în fiecare seară, un număr de aproape șase milioane de români. Au fost cu aproximativ jumătate de milion mai puțini decât în 2022 și cu aproape un milion mai puțini decât în 2021. Această scădere se datorează probabil faptului că oamenii au revenit la vieți sociale active. După pandemie, a durat o perioadă ca oamenii să nu se mai teamă și să își petreacă serile mai degrabă în oraș, cu prietenii, decât în fața micului ecran, acasă.

Conform paginademedia.ro, și în 2023, Pro TV a fost cel mai urmărit post de televiziune românesc. Aproximativ 1.3 milioane de telespectatori a înregistrat stația în fiecare seară a anului trecut.

Pe locul doi s-a aflat anul trecut Antena 1 cu 900 000 de telespectatori, în urcare, urmat de Kanal D.

În anul 2022, Antena 1 ocupa locul 3 în clasament. Anul trecut, postul a înregistrat creșteri atât în mediul rural, cât și în mediul urban.

Creșteri au înregistrat anul trecut și câteva posturi tv de filme. Este vorba despre FilmCafe și Cinemaraton.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *