Connect with us

Stiri Interne

Audiențe octombrie 2022. La ce posturi s-au uitat românii!

În sezonul rece, temperaturile scad, soarele apune mult mai devreme de câr vara, astfel că oamenii intră mai devreme în casă și au mai mult timp să se uite la televizor. Iată la ce posturi s-au uitat românii în octombrie 2022.

Publicat

pe

Audiențe octombrie 2022. La ce posturi s-au uitat românii!

În octombrie 2022, a doua lună de toamnă, postul de televiziune preferat de români se pare că a fost Pro Tv. La fel ca luna anterioară. Conform Pagina De Media, pe următoarele poziții în topul preferințelor s-au numărat Antena 1, Kanal D și România TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antena 3 CNN (@antena3cnn)

Antena 3 CNN și-a schimbat grila și înfățișarea, iar asta a adus o ușoară creștere în ceea ce privește audiențele. Asta în detrimentul altui post de știri, Digi24, care a scăzut puțin în preferințele telespectatorilor.

Luna trecută, Diva a început să difuzeze exclusiv filme de Crăciun. Asta se pare că este pe placul telespectatorilor care s-au uitat în număr mare la postul tv.

Pro TV rămâne însă lider la nivel național, cu o medie de 554.000 de telespectatori. Antena 1 a înregistrat o medie de 430.000 de telespectatori, iar Kanal D 342.000 de telespectatori.

Digi Sport a urcat pe locul 6 în topul audiențelor, cu o medie de 80.000 de telespectatori.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *