Connect with us

Stiri Interne

Audiențe Revelion 2023. La ce s-au uitat românii!

Românii care au ales să petreacă noaptea dintre ani acasă și să se uite la televizor au urmărit, în cea mai mare parte, Antena 1. Iată aici ce audiențe au înregistrat televiziunile la Revelion 2023! La ce s-au uitat românii?

Publicat

pe

Audiențe Revelion 2023. La ce s-au uitat românii!

Românii care au ales să stea de Revelion acasă, uitându-se la televizor, au preferat și anul acesta postul Antena 1. La luptă strânsă cu programul pregătit pentru noaptea dintre ani de Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antena1 (@antena1_oficial)

Advertisement

Conform paginademedia.ro, aproape două milioane de români s-au distrat privind la tv Revelionul Antena 1. Asta în primul an în care legendarul Dan Negru a lipsit de pe micul ecran în noaptea dintre ani.

Postul România TV s-a clasat pe locul trei în preferințele telespectatorilor. A difuzat un program cu măști, emisiune similară cu ceea ce Dan Negru făcea în trecut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PRO TV (@protv_romania)

Advertisement

În intervalul 22:00 – 02:00, 1,97 de români au privit Revelionul cel neBun al Antenei 1. Alți peste 1,8 milioane de români au privit Protevelionul prezentat de Pavel Bartoş şi Raluka. Asta în timp ce România TV a înregistrat circa 750.000 de telespectatori.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *