Connect with us

Stiri Interne

Auditii X Factor! Cand incep preselectiile cu juriu si cum poti participa si tu!

Dupa o lunga perioada in care caravana X Factor a batut tara-n lung si-n lat in cautare de noi talente, in curand incep auditiile cu juriu, prima sansa a concurentilor de a-i impresiona pe jurati. Iata cand anume incep preselectiile cu juriu si cum poti participa si tu!

Publicat

pe

auditii-x-factor

Auditii X Factor! Dupa ce caravana X Factor a strabatut intreaga tara in cautarea concurentilor pentru cel de-al cincilea sezon, dupa ce Razvan si Dani nu au lasat sa le scape niciun colt care ar putea da talente cu factorul X, juratii se pregatesc acum sa dea startul auditiilor pentru show-ul care se intoarce din aceasta toamna la Antena 1. Din 4 iulie, X Factor deschide portile pentru auditiile cu juriul, filmari care vor avea loc la Teatrul de Opereta si Musical „Ion Dacian”.

auditii-x-factor2 auditii-x-factor1

Astfel, cine doreste sa participe ca spectator la show-ul care va scoate la lumina noi artisti, poate veni la Teatrul „Ion Dacian” din Bd. Octavian Goga, nr. 1, sector 3 (Bucuresti), din 4 iulie, incepand cu ora 10 pentru prima parte a filmarii si ora 15.30 pentru cea de-a doua. Auditiile ii vor aduce pe cei care vor pasi pe scena fata in fata cu juriul X Factor si prima sansa de a demonstra ca merita sa intre in competitie.

juriu-x-factor

Juriu X Factor

In acest al cincilea sezon, pentru prima oara in Romania, juriul va avea nu 3, ci 4 membri! Astfel, Deliei, lui Horia Brenciu si lui Stefan Banica Jr. li se va alatura, in acest sezon, un al patrulea jurat, a carui identitate nu este cunoscuta, inca.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *