Connect with us

News

Azi incepe un nou sezon “ Te cunosc de undeva”! Iata ce vom vedea!

Al treilea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva” incepe in aceasta seara, de la ora 20,30, la Antena 1. La start s-au aliniat opt concurenti curajosi, care s-au aventurat sa intruchipeze si sa interpreteze cat mai credibil cu putinta vedete internationale dar si de la noi din tara.

Publicat

pe

te-cunosc-de-undeva-vedete

Ei sunt Anda Adam, Rona Hartner, Ioana Anuta (finalista X Factor), Simona Nae, Sonny Flame, Pepe, Stefan Copot si Andrei (Alb – Negru). Juriul a ramas in aceeasi componenta, Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Balan si Aurelian Temisan vor nota performantele concurentele, iar Alina Puscas si Cosmin Selesi vor prezenta show-ul.

In spatele imaginilor spectaculoase si amuzante, sunt sute de ore de repetitii: nu-I usor, mai ales pentru baieti, deoarece este de la sine inteles ca participarea la show-ul Te cunosc de undeva presupune sa inveti nu doar sa mergi pe tocuri de 15 cm, dar sa si dansezi cu ele.

sonny, rona, puscas

 

Si probabil cea mai mare pedeapsa pentru concurentii de sex masculin este accea ca trebuie sa se epileze ca-n palma pe tot corpul, “nu poti fi Shakira si sa ai pieptul plin de par”, spunea Pepe, cel care a inteles primul ca trebuie sa se epileze. “Iar eu, la prima editie, am fost Shakira”, a adaugat Pepe.

Programul de repetitii si inregistrari este destul de sever, suficient cat sa-I tina ocupati de dimineata pana noaptea pe toti cei implicati in productie. Si probabil ritmul alert de munca i-a si unit foarte tare pe concurenti, i-a transformat intr-o echipa puternica si foarte amuzanta.

Advertisement

pepe si rona

 

“Cred ca principalul atu al lor este ca sunt toti profesionisti, sunt constienti de propria valoare si nu se supara daca primesc cate-un patru si nici nu-l invidiaza pe cel care, intr-o editie, a fost rasplatit cu 12 puncte. Sunt fiecare foarte buni si stiu ca le sta-n puteri sa fie castigatori”, spune Florenta Dascalescu, producatorul show-ului “Te cunosc de undeva”.

Ca acum concurentii, juriul si prezentatorii sunt o echipa unita o demonstreaza si faptul ca sambata se vor strange cu totii intr-o cafenea, unde vor urmari impreuna prima editie a show-ului Te cunosc de undeva.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *