Connect with us

Stiri Interne

Baiatul Mihaelei Radulescu, la aproape 12 ani

Baiatul Mihaelei Radulescu va implini in curand 12 ani. Pustanul a ajuns in tara natala, dupa multi ani petrecuti in Monaco, pentru a o sustine pe mama lui la Romanii au Talent. Iata cum arata in prezent Ayan Schwarzenberg.

Publicat

pe

ayan-mihaela-radulescu

Baiatul Mihaelei Radulescu va implini la vara 12 ani. Pustanul a revenit in Romania, dupa multi ani petrecuti in Monaco, iar aseara a stat in public, la semifinala Romanii au Talent, pentru a o sustine pe mama lui, membru al juriului.

mihaela-radulescu-romanii-au-talent

Ayan a fost mentionat la un moment dat de Mihaela Radulescu si filmat in timp ce urmarea show-ul in direct din sala. „Dati-mi voie sa ma laud si eu cu baiatul meu, care este acum in public. El a dansat niste breakdance, dar putem face un trio cu Maruta si David in postura de calusari”, a declarat Mihaela.

ayan-schwarzenberg

Ayan Schwarzenberg s-a nascut in vara anului 2004. Parintii lui, Mihaela Radulescu si Elan Schwarzengerg au divortat 5 ani mai tarziu, iar atunci a parasit Romania, alaturi de mama sa, mutandu-se in Monaco. In Monte Carlo locuiesc si in prezent intr-un apartament oferit de tatal sau.