Connect with us

Style Radar

Balerini turquoise pentru bărbați, noua modă. Ce brand va lansa așa ceva!

Celebrul brand Balenciaga lansează o nouă modă ciudată. Este vorba despre balerini turquoise din satin pentru bărbați, modele gândite de către designerul Demna Gvasalia. Iată cum arată încălțările!

Publicat

pe

Balerini turquoise pentru bărbați, noua modă. Ce brand va lansa așa ceva!

În ultimii ani, hainele unisex s-au regăsit în colecțiile celor mai importante case de modă la nivel internațional. Femeile au început să poarte ținute de inspirație masculină, iar bărbați celebri de la Hollywood și-au făcut apariția în fustă la evenimente importante. Iată însă că, în 2023, lucrurile merg mai departe de atât.

Balenciaga s-a gândit la confortul bărbaților și a lansat, pentru ei, balerini turquoise din satin. Doar nu degeaba se spune că balerinii se numără printre cele mai comode încălțări.

De acum, domnii cu dare de mână și spirit liber, își pot asorta noii balerini la fusta preferată din garderobă. Pentru o astfel de pereche de încălțări, bărbații trebuie să scoată din buzunar aproximativ 1000 de dolari.

Colecția de primăvară/vară Leopold Ballerina poartă semnătura designerului Demna Gvasalia și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Gama de numere disponibile este extrem de variată, pornind de la 39 și ajungând până la 46.