Connect with us

News

Bambi, Liviu Varciu si Oana Sarbu, printre noii concurenti de la „Te cunosc de undeva”!

Show-ul transformarilor revine cu cel de-al saptelea sezon. Oana Sirbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Bambi, Liviu Varciu,
Daniel Iordachioaie, Cezar Ouatu si Alb Negru se vor lupta pentru marele premiu de la „Te cunosc de undeva!”

Publicat

pe

Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_0749

Denisa si Raluca Tanase din trupa BAMBI, concurente in noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Show transformarilor totale va reveni, in curand, in grila Antenei 1, cu cel de-al saptelea sezon si concurenti nou-nouti! Oana Sirbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Raluca si Denisa Tanase (Bambi), Liviu Varciu, Daniel Iordachioaie, Cezar Ouatu, Andrei Stefanescu si Kamara (Alb Negru) sunt cei zece-artisti concurenti care vor face fata provocarilor pregatite de ruleta personajelor, la „Te cunosc de undeva!”.

Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_1297

Liviu Varciu

Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_1022

Oana Sarbu

In premiera, in acest sezon, doua grupuri vor face parte din randul concurentilor: Bambi si Alb Negru. Componentii acestora, Raluca si Denisa Tanase, respectiv Andrei Stefanescu si Kamara vor sustine toate momentele lor artistice in duet, dar vor primi, la finalul transformarilor lor, cite o singura nota, din partea fiecarui jurat.

Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_0428

Andrei Stefanescu si Kamara, al doilea grup inscris in competitie la „Te cunosc de undeva”

„Asa cum ziua buna se cunoaste de dimineata, asa si noul sezon se cunoaste ca va fi incendiar. Din clipa cand am dat mana cu concurentii am simtit ca o sa am treaba de facut. Si, mai ales, ca o sa ma bucur maxim de fiecare moment. De la noii concurenti ma astept sa ne surprinda si sa se surprinda pe ei insisi de cat sunt de minunati”, spune Ozana Barabancea, jurata vocilor de la „Te cunosc de undeva!”.

Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_0668

Cezar Ouatu

Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_0195

Daniel Iordachioaie

„Noii concurenti sunt oameni simpatici si, in sfarsit, voi putea sa imi recapat statutul de profesor. Cei din editia trecuta erau veterani. Treceau pe la cursurile de actorie doar pentru conversatie. Nu mai aveam ce sa-i invat (rade). Cu cei din noul sezon ne-am intalnit o singura data pana acum. A fost ca in autocar la plecarea in tabara: hahaiala, glume, frisoane, emotii, flirturi. Eu cred ca cea mai valoroasa insusire a acestui program e atmosfera. Poantele si amuzamentul functioneaza atunci cand relatiile dintre noi sunt oneste si prietenesti. Va trebui sa ne imprietenim rapid. Am si inceput. Concurentii vor avea o sarcina foarte dificila deoarece publicul, chiar si juriul, ii vor privi comparativ. Maria, Pepe, Jorge si ceilalti au ridicat transformarile la niste standarde foarte inalte, dar competitia reala la „Te cunosc de undeva!” este una cu tine insuti. Iti descoperi valente si potential pe care nici tu nu stiai ca le ai”, spune si Andrei Aradits, juratul care puncteaza actoria.

Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_0344

Alina Eremia

Copyright Mihai Stetcu__TCDU7_A1_20150115_1228

Lidia Bubble

Alaturi de Ozana Barabancea si Andrei Aradits vor lua loc la masa juriului, si in acest sezon, Andreea Balan, cea care puncteaza coregrafia, si Aurelian Temisan, juratul care noteaza intregul show sustinut de fiecare concurent. Emisiunea va fi prezentata, ca si pana acum, de Alina Puscas si Cosmin Selesi.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *