Connect with us

Stiri externe

Barack Obama are show pe Netflix. Despre ce este serialul

Fostul Președinte american Barack Obama are propriul său show pe Netflix. Este vorba despre un serial documentar care îi poartă pe privitori prin multe arii protejate de pe glob. Inclusiv Hnanuma Bay din Hawaii, unde Barack Obama a copilărit.

Publicat

pe

Barack Obama are show pe Netflix. Despre ce este serialul

„În acest serial documentar uimitor, Barack Obama prezintă unele dintre cele mai spectaculoase parcuri naționale din lume”. Aceasta este descrierea de pe Netflix a show-ului prezentat de fostul Președinte american.

Serialul „Parcuri naționale din jurul lumii” este disponibil pe Netflix și are 5 episoade. Miniseria prezintă frumusețea, istoria și știința din spatele celor mai mari parcuri naționale și arii protejate din lume.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Michelle Obama (@michelleobama)

„De-a lungul anilor, eu și soțul meu am avut norocul să le arătăm fetelor noastre o parte din magia minunilor naturale ale lumii noastre. De data aceasta, Barack vrea să vă alăturați acestui demers prin noul său show, disponibil acum pe Netflix”, a scris Michelle Obama pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Barack Obama (@barackobama)

Advertisement

„Hanauma Bay este unul dintre locurile mele preferate din lume. Am crescut în Hawaii, iar aceasta era curtea mea din spate. Dragostea mea pentru natură a început aici. Vreau să mă asigur că natura sălbatică va rezista astfel încât să se bucure de ea copiii și nepoții mei”, a declarat Barack Obama.

Cum a ajuns Michelle Obama să joace într-un serial Netflix produs de Barack Obama

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *