Connect with us

ADPM Coffee Break

Barbati celebri care au debutat in Sex and the City

Fie ca vorbim despre Bradley Cooper, Jon Bon Jovi, Vince Vaughn sau Matthew McConaughey, iata ce barbati celebri de astazi au aparut in urma cu multi ani in serialul Sex and the City.

Publicat

pe

Barbati celebri care au debutat in Sex and the City

In prezent sunt faimosi si joaca doar roluri principale, insa au jucat candva roluri episodice in serialul fenomen Sex and The City. Iata despre ce barbati celebri este vorba!

Vince Vaughn

Pentru doua episoade in sezonul 3, personajele principale pleaca la Los Angeles. Cat timp sunt acolo, Carrie are o aventura cu Keith Travers, personaj interpretat de Vince Vaughn, care pretinde ca este agentul lui Matt Damon. In realitate insa, este doar asistentul personal al lui Carrie Fisher.

Matthew McConaughey

Tot in aceleasi episoade apare si Matthew McConaughey, care isi joaca propriul rol. Acesta vrea sa faca un film dupa cartea scrisa de Carrie, insa intalnirea dintre cei doi nu merge intocmai bine, iar planurile sale nu se concretizeaza.

David Duchovny

In episodul “Boy, Interrputed”, David joaca rolul lui Jeremy, fostul iubit din liceu al lui Carrie, care locuieste intr-un spital de psihiatre din Connecticut. Desi Carrie vrea sa mai dea o sansa relatiei lor, lucrurile nu functioneaza si cei doi se despart in acelasi episod.

Justin Theroux

Justin Theorux joaca nu doar unul, ci doua roluri in Sex and the City. Mai intai, joaca rolul li Jared, un scriitor prieten cu Stanford. Apoi, intra tot in pielea unui scriitor de fictiune, Vaughn, care are o scurta relatie cu Carrie. Vaughn arre familia perfecta, insa reale probleme in dormitor.

Jon Bon Jovi

Carrie ajunge la psiholog in sezonul doi al serialului, acolo unde il intalneste pe Seth. Ajung in pat, dar apoi afla adevaratele motive pentru care ambii fac terapie. Carrie alege mereu barbatii nepotriviti, iar Seth isi pierde interesul pentru femei imediat dupa sex.

Bradley Cooper

Primul rol jucat vreodata de Bradley Cooper este cel din Sex and the City, acela al unui barbat care are o relatie de cateva ore cu fabuloasa Carrie Bradashaw.

Carrie Bradshaw va avea 60 de ani in noua serie “Sex and The City”?